Mezle Narket XD | Ve Diğer Ekiplerden Adam Çalma Çalışmaları !

Daha Çok İfşa Gelsin Mi?

• Evet

Kullanılan: 2 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1

121754

121748

121749

Evet gördüğünüz gibi Mezle Narket bizim ekibimiz yani WebXMine ekibinden adam çalmaya çalışıyor! tabii ki de biz bunu yer miyiz?
Kendinizi bir şey zannetmeyin, karşılığı kötü gelir brom.
Hadi EYW ben siparişlere bakayım.. :)

Eleştiriyorsunuz Çünkü Yaptıklarımı Yapacak Cesaretiniz Yok.
İmkansız Olmanın Tek Yolu Onun Mümkün Olduğuna İnanmaktır.

121747

Bu arkadaş size de yazarsa lütfen inanmayın! Sizi Mezle Narket'e çekme çabaları içindedir..

İyi günler..!

Son düzenleme:

_CSK_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sizin takımda zaten kural yok muydu takım üyeleri başka takımlarla da çalışabilir diye adam çalmaya çalışmamış insan gibi teklif etmiş bu neyin hesabi sizin takımı bırakıp onun takımına girmesini istemiyor ki adam insanları karalamak için yalan yere propaganda yapmayın gençler bu ara emir mi nedir o arkadaşı da kesinlikle tanımıyorum yanlış anlaşılma olmasin

Aronshire

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
sizin takımda zaten kural yok muydu takım üyeleri başka takımlarla da çalışabilir diye adam çalmaya çalışmamış insan gibi teklif etmiş bu neyin hesabi sizin takımı bırakıp onun takımına girmesini istemiyor ki adam insanları karalamak için yalan yere propaganda yapmayın gençler bu ara emir mi nedir o arkadaşı da kesinlikle tanımıyorum yanlış anlaşılma olmasin
Katılıyorum :D

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
Bu gün o kural kaldırıldı :) ve yalan yere propaganda yapmıyoruz, bunlar gerçek ss'ler.

Son düzenleme: