Myrddin
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selamun aleykum arkadaslar. Ben direk özet geçip hemen konuya atliyorum. Arkadaslar görüyoruzki mic yani mikrofon alan herkes video çekmeye başlıyor . Geçen bikaç kişi abi biz video çekecezde yardim edermisin diyo abicim video çekemyi bilmiyosaniz çekmeyin çektiğiniz videolari bişeye benzetsek tmmda benzemiyo benim arkadaşda bunlar gibi çoçuk bi video çekmiş adamlar oynamiş evi yapiyolar yarisinda öbür arkadaş cikiyo ben gelirim 5 dk ya diyo oda creative alıp evi tamamliyo video bitmesini 10 20 saniye kala öbür arkadas geliyo bi *** demeden ondan sonra 2. videoda adam yine cikiyo videonun sonunda geliyo öbürküsüde too many itemsden stone itemler alip sandiğa dolduruyo odunlari filanda dolduruyo videoda 2 si 2 dk filan .Boşuna Youtubeda yer kaplıyo ve onlari sildittirdim .
Kısaca: Bilmiyorsaniz Çekmiyceksiniz .
Şunuda söyliyim aralardan bi kaç iyi çeken oluyo onlara laf yok size sesleniyorum adam 11 yaşinda video çekiyo bırakın bu işleri Hadi İyi Günler
Kısaca: Bilmiyorsaniz Çekmiyceksiniz .
Şunuda söyliyim aralardan bi kaç iyi çeken oluyo onlara laf yok size sesleniyorum adam 11 yaşinda video çekiyo bırakın bu işleri Hadi İyi Günler