aklıllıminecraft
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
100 Milyon Kullanıcı oynayici varmiş oha bide sadece premiumlar krek beraber yarim milyar kullanici ha vay arkadaş.![]()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
100 Milyon Kullanıcı oynayici varmiş oha bide sadece premiumlar krek beraber yarim milyar kullanici ha vay arkadaş.![]()
Fazla ciddiye almadım, eğer o yorumu cidden yazsaydınız ve bana az önceki yorumu attıysanız kendinizle çelişiyorsunuz diyebiliridim. İnsanın kendisiyle çelişmesi şizofreninin başlangıçlarında görülen durumlardan biridir. -Doc. Prof. @KillboySFazla ciddiye aldı galiba ._.
yarim MİLYAR OYNAYİCİ DİYORUM... AMAN TANRİM...
yarim MİLYAR OYNAYİCİ DİYORUM... AMAN TANRİM...
dünya 8 milyarOMG hadi kutluyalım bu anı._.
Schaffer luada uzmandir.Minecraft 8
Şaka bir yana, Microsoft satın alırsa pluginleri Lua dilinde yazarız artık.
Bende onu diyorum Java biliyor muMinecraft 8
Şaka bir yana, Microsoft satın alırsa pluginleri Lua dilinde yazarız artık.
Minecraft'ın Lua ile geliştirilmesi imkansız ve saçma geldi, tabi Scriptler, Pluginler o şekilde yapılabilirBende onu diyorum Java biliyor mubiliyorsa kötü Lua daha iyi
![]()
yapmay ya dünya nesli tükendi erkek erkeğe ...meyiz harelde.Artık 2kişi sen ve ben._.
yapmay ya dünya nesli tükendi erkek erkeğe ...meyiz harelde.![]()
Fazla ciddiye almadım, eğer o yorumu cidden yazsaydınız ve bana az önceki yorumu attıysanız kendinizle çelişiyorsunuz diyebiliridim. İnsanın kendisiyle çelişmesi şizofreninin başlangıçlarında görülen durumlardan biridir. -Doc. Prof. @KillboyS
demedi saten başlangicidir dedi ._.Kimseye Şizofren Demeye Hakkın Yok