Microsoft, Minecraft’ı İstiyor!

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
İçerik SearchTR tarafından kaldırıldı.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şizofreni bir hastalıktır, tabi günümüz nesli biraz yanlış öğreniyor. Bu ciddi bir psikolojik problemdir ve insanın kendisiyle çelişmesi şizofreninin başlangıç durumlarından biridir.

İnsanlara laf atıp gizlemeye çalışmak da davranış bozukluğunun bir belirtisidir.Kendinden öğrendiklerini bana anlatma

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
İnsanlara laf atıp gizlemeye çalışmak da davranış bozukluğunun bir belirtisidir.Kendinden öğrendiklerini bana anlatma
Davranış bozukluğu diye bir hastalığın olduğunu hiç duymamıştım. Benim görüşümce siz fazla alıngansınız. O dediğimi size gizlice laf attığımı düşünerek okuduysanız cidden şizofreni olmuş olabilirsiniz. Şizofreni gülünecek bir şey değildir ve kardeşimde bu hastalığa 3 sene önce yakalanmıştır. Ben bir insana laf atarsam dolambaçlı yollardan değil, direk yüzüne söylemeyi severim. Aynı üstte arkadaşa yaptı

ben bırakıcam alırsa microsoft
ben microsoftu ****m
ederim lan[DOUBLEPOST=1410356682,1410356649][/DOUBLEPOST]yedi sülalesini si*im ben onun
pre hesabımı bırakacam

Sen böyle bir insana nasıl bir cevap verirsin? Kendisi düpedüz spam yapıyor. Buradaki mesajlar %20'si falan. Geçmişte baya mesaj var okuduysan..

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Microsoft un Minecraft'ı satın alması iyi mi olur kötü mü olur bilemedim. Ama eğer satın alırlarsa oyunun gidişatı tamamen değişebilir. Özellikle sunucularımız tehlikeye girebilir. Microsoft'un serverlar üzerinden para kaznmamıza göz yumacağını hiç ama hiç sanmıyorum.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Davranış bozukluğu diye bir hastalığın olduğunu hiç duymamıştım. Benim görüşümce siz fazla alıngansınız. O dediğimi size gizlice laf attığımı düşünerek okuduysanız cidden şizofreni olmuş olabilirsiniz. Şizofreni gülünecek bir şey değildir ve kardeşimde bu hastalığa 3 sene önce yakalanmıştır. Ben bir insana laf atarsam dolambaçlı yollardan değil, direk yüzüne söylemeyi severim. Aynı üstte arkadaşa yaptı

Google'a ÇOCUKLARDA davranış bozukluğu yazarsan çıkar.Bilmiyorsan senin cehaletin