Bir kafasızdan daha kurtulduk.
![]()
Fazla ego
Bir kafasızdan daha kurtulduk.
![]()
Şizofreni bir hastalıktır, tabi günümüz nesli biraz yanlış öğreniyor. Bu ciddi bir psikolojik problemdir ve insanın kendisiyle çelişmesi şizofreninin başlangıç durumlarından biridir.
Spam yapma .-.
Davranış bozukluğu diye bir hastalığın olduğunu hiç duymamıştım. Benim görüşümce siz fazla alıngansınız. O dediğimi size gizlice laf attığımı düşünerek okuduysanız cidden şizofreni olmuş olabilirsiniz. Şizofreni gülünecek bir şey değildir ve kardeşimde bu hastalığa 3 sene önce yakalanmıştır. Ben bir insana laf atarsam dolambaçlı yollardan değil, direk yüzüne söylemeyi severim. Aynı üstte arkadaşa yaptıİnsanlara laf atıp gizlemeye çalışmak da davranış bozukluğunun bir belirtisidir.Kendinden öğrendiklerini bana anlatma
ben bırakıcam alırsa microsoft
ben microsoftu ****m
ederim lan[DOUBLEPOST=1410356682,1410356649][/DOUBLEPOST]yedi sülalesini si*im ben onun
pre hesabımı bırakacam
Spam yapıyorsun...artık 120![]()
Davranış bozukluğu diye bir hastalığın olduğunu hiç duymamıştım. Benim görüşümce siz fazla alıngansınız. O dediğimi size gizlice laf attığımı düşünerek okuduysanız cidden şizofreni olmuş olabilirsiniz. Şizofreni gülünecek bir şey değildir ve kardeşimde bu hastalığa 3 sene önce yakalanmıştır. Ben bir insana laf atarsam dolambaçlı yollardan değil, direk yüzüne söylemeyi severim. Aynı üstte arkadaşa yaptı