Middle-earth Fanları Toplanın

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Merhaba beyler, bayanlar, elfler, cüceler, goblinler, orklar, uruklar ve diğerleri. Uzun süredir Tolkien' in yarattığı orta dünya ile ilgili kitaplar okuyorum ve forumda da özellikle filmlerini seven birçok arkadaş görebiliyorum -ki bana kalsa filmleri kitapların anlatmak istediğinin çok dışına çıkmış ve senaryo olarak yetersiz kalmıştır- ve birçok Middle-earth fanı olabileceğini düşünüyorum. Varsa çıksın göstersin kendini toplanın Lotr' ciler

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
They are taking the hobbits to Isengard!

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hobbits 3 tam olarak ne zaman geliyor bir bilgisi olan var mı?

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kaan burada yeni açılacak ''siege'' sunucumuz için adam bulmaya çalışmış.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Profeyıl pikçırından belli oluyor LOTR hayranlığın. Bir babayiğit grubunu açsa da katılsak. Hatta ismi de veriyorum, Orta Dünya'nın Askerleri. Mesajlı olabilir. "sen niye açmıyon lan davar" diyecek olursanız da bu lafı bir 9.sınıfa söylemiş olursunuz. Yoğunum. :) :sgül:

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Hobbit 3 falan bırakın bu işleri. İzlemeyin demiyorum ama lütfen sadece filmleri izleyip de kitaplarını okumuyorsanız lütfen Middle-earth fanları arasından dolaşmayın atlarlar size. Filmler kitapları konu olarak çok fena iğrençleştirmiştir. Filmlerde savaş sahneleri dışında hiçbir kurgusal veya senaryo açısından güzellik bulunmamakta. Özellikle Saruman'ın Sauron'un kölesi olarak gösterilmesi, Hobbit 2' de Kral Thranduil'in bencil bir pislik olarak gösterilmesi ve Aragorn'un 5 yüzüktayfı ile dövüşebilirken Gandalf'ın LoTR 3' de Witch King'in önünde sürünmesi falan saçma. Hele Hobbit de güç yüzüğü sahibi elflerden biri olan Galadriel ile Gandalfın öpüşecek duruma gelmesi facia. Die Peter Jackson Live Tolkien

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hobbit 3 falan bırakın bu işleri. İzlemeyin demiyorum ama lütfen sadece filmleri izleyip de kitaplarını okumuyorsanız lütfen Middle-earth fanları arasından dolaşmayın atlarlar size. Filmler kitapları konu olarak çok fena iğrençleştirmiştir. Filmlerde savaş sahneleri dışında hiçbir kurgusal veya senaryo açısından güzellik bulunmamakta. Özellikle Saruman'ın Sauron'un kölesi olarak gösterilmesi, Hobbit 2' de Kral Thranduil'in bencil bir pislik olarak gösterilmesi ve Aragorn'un 5 yüzüktayfı ile dövüşebilirken Gandalf'ın LoTR 3' de Witch King'in önünde sürünmesi falan saçma. Hele Hobbit de güç yüzüğü sahibi elflerden biri olan Galadriel ile Gandalfın öpüşecek duruma gelmesi facia. Die Peter Jackson Live Tolkien
Hobbit'i okudum Yüzüklerin Efendisi'ne başlayacağım. Hobbit'i ilk okudum sonra filmine gittiğimde bayağı şaşırdım. Kitapla alakasız gibi bir şeydi.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Hobbit'i okudum Yüzüklerin Efendisi'ne başlayacağım. Hobbit'i ilk okudum sonra filmine gittiğimde bayağı şaşırdım. Kitapla alakasız gibi bir şeydi.
Yüzüklerin efendisine başlamadan önce Silmarillion'u okumanı şiddetle tavsiye ederim. Biraz destansı türde yazılmıştır ancak Silmarillion okumuş bir halde Yüzüklerin Efendisi okumak çok ayrı bir şey. Yani sırayı da vereyim Silmarillion > Hobbit > Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi > Bitmemiş Öyküler > Hurin'in Çocukları > Raverandom > Kayıp Diyardan Öyküler