Middle Earth

ZiYaBoSS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar size projemi tanıtıyım forumda yeniyim ve Minecraft dünyalarına Orta dünyayı eklemek için konu açtım evet ilk olarak Helm's Deep yapım aşamasındayım ve %65 i bitmiş bulunmakta Minash Tirith i internetten edindim ama güzel bi Helm's Deep yoktu ve Battle for Middle Earth 2 oyunundaki Helm's Deep e özenerek bir Helm's Deep yapıyorum bu bittikten sonra başka orta dünya bölümlerinede göz atacağım hepsini bütün orta dünya yapılarını bir süper düz dünyada topluyorum sonra Orta Dünya biomesi yapacağım hepsini Yüzüklerin efendisindeki orta dünyaya uygun biçimde yerleştireceğim her şey bittikten sonra server açmayı düşünüyorum güzel bir rpg server eğer açmaz isem Bu güzel dünyayı sizlerle paylaşacağım eğer orta dünya biomesini yapabilirseniz ve destek çıkarsanız size minnettar kalırım. Düzlükler kalsın Mapper programları hakkında pek bir bilgim olmadığı için sizden yardım istiyorum sadece şu dağlık kısımları 10.000x10.000 yükseklik (z:( 750 olan bir editli dünya yaparsanız süper olur dediğim gibi sadece dağlık kısımlar ve denizler. ben bir tek MC Edit biliyorum ondada fazla bir bilgiye sahip değilim bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Middle Earth World ;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

My Helm's Deep ;

BayBlok

BayBlok
En iyi cevaplar
0
merhaba benimde bir helmsdeep mapim var belki begenirsin :) bende bütün mapi yapmaya karar vermiştim :) isengard ile helmsdeepi bitirmistim :D

ZiYaBoSS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bütün yapıları süper düz mapta toplayıp sonra tertemiz özenle yapılmış yapılara uygun bi middle earth biomesi yapıcam yapıları mc edit ile yerleştireceğim. tabi okul zamanı aktif olmam pek yarıyıl tatilinde bitirmeye çalışırım önümüzdeki yazın başına kesin bitireceğim. Koon09 yaptığın map leri upload edip link atarsan bakabilirim :)