Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar minecraft videoları çekicem ama mikrofumdan ses gelmio yeni aldım bozuk olma ihtimali çok çok düşük ayarları nasıl yapılıyor bana bi sölerseniz çok sevinirim
Video programının kayıt ayarlarını incelersen bulabilirsin Orada mutlaka vardır mikrofon sesini ve hoparlör sesini kaydettir. Ses kapalıysa daha kötü olur ben yaşamıştım ses kapalıyken video çekme bence
ya internetten araştırdım ses kaydedicisini aç eğer ordaki çizgi hareket ediyorsa video programında sorun vrmı ama oda hareket etmiyo bnce pcmde ayarları yapılacak
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.