Siberia Elite <3 800 Tl ama :s
Türkiye'deki dükkanlara bak onu bende biliyorum. :=)![]()
adam cüzi bir şey istedi[DOUBLEPOST=1415392771,1415392685][/DOUBLEPOST]
![]()
hehe evet çok da benziyor fiyatı 3000 tlye
bu kulaklığın aynısı bende varBen bunu kullanıyorum.Öneririm.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Mikrofunu hiç kullanmayacaksa ve minnacik hiç kavramayan kulakliklardan hoslaniyorsa ben napayım.bu kulaklığın aynısı bende vartek fark mavisi. Bu arada Arkadaşın önerdiği kulaklık tavsiyemdir. Mikrofonu üzerinde azıcık oynarsan full HD kaliteli ses elde edersin.
ayarlayamamışsın kulaklığı... şimdi bende bir video koyacam... ayarlayamassan basları her kulaklığın sorunudur
sorunsuz "g230 'a bakın"ayarlayamamışsın kulaklığı... şimdi bende bir video koyacam... ayarlayamassan basları her kulaklığın sorunudur
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bence harika bir kulaklık daha sorunu çıkmadı bide kablosunda yarık var
g230 zaten harika bir kulaklık kesinlikle kulağını kavrayanı öneriyorum bende ama kıtlıktaysanız çok dayanıklı bir şey bu beni 2 senedir idare diyor yanig230
sorunsuz "g230 'a bakın"
edit: ama sesini pek beğenmiyorum![]()
Benimki nin de zamanı geliyor. .geldi gelecek. Sesi bence o kadar da iyi değil 7.1 surround olanını alıcağım büyük ihtimalle.g230 zaten harika bir kulaklık kesinlikle kulağını kavrayanı öneriyorum bende ama kıtlıktaysanız çok dayanıklı bir şey bu beni 2 senedir idare diyor yani
ama zamanı gelmeye başladıiyi bir tane için
Frisby hakkında kötü anılarım varLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Fiyatina göre kalitesi gayet güzel 6 ay önce bunu kullanıyordum. Kargo ücretinide sen ödüyorsun yanlız35-40 civari tutar yani.
Ama gayet kaliteli.