Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer mikrosfon düzgün çalışmıyorsa girdiğinde ünlem işaretli bir mikrosfon ikonu oluşucak. Ona sağ tıkla ve "Yazılımı Güncelle"ye tıkla. Sonra "Yazılımı İnternette/Online ara"ya tıkla. Tabi bu işe yaramazsa sana mikrosfonun kutusunda bir driver için CD var mı diye bakmanı tavsiye ederim. Eğer kullanım klavuzu varsa KESİNLİKLE oku.
okudum zaten takçalıştır gibi cd midi yok varsada koymamışlar Trust Quasar headset kullanıyorum (babam bunu aldırdı yoksa thermal takin headsetini alırdım )
test ettim team speak in setup vizardındaki push to talk ta ses metresi yükseliyor amma velakin ses kaydediciyi açtığımda çıt çıkmıyor derdi ne bu pc nin ya anakartın P5LD2 SE olmasımı sorun acaba? (ses kartı onboard mu yoksa ayrımı bilmiyorum bakmayada üşeniyorum ancak dirver anakartın sayfasında sanırsam on board (direverları bil vistaya kadar babama diyorum değiştirelim şu kardı hayır diyo .-.) sonuna kadar zorladım kulaklığı şimdide sağkulaklıktan ses yok
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.