Milli Eğitim Bakanı Olsanız İlk Olarak Ne Yapardınız ?

Armegedons

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
  • Beğen
Reactions: DIO

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Okullari tatil etmem çünkü okul olmazsa ne yazı yazmayi nede okumayi öğrenebiliriz ama tatil ve okul gunlerini eşit yaparim ogrencileri sık boğaz etmem severek öğrenilmesini isterim tabii ki disiplin olacak ama gereginden fazla disiplin olmasina karşiyim ben milliyetim bakani olsam okuyamayan durumu olmayan öğrencilere yardim ederim!
Sen Türkiye'yi zengin sandın herhalde, hem herkese yardım edecek vakit yok hem para yok. Bir günlük eğitim için bir kaç kişinin hayatı hiçbir şeydir ve burada yapılması gereken eğitimin göz ardı edilmesidir. Sağlık eğitimden önce gelir!

06ozcn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türkçeden sadece okuyup yazma matametikten sadece çarpma bölme toplama sosyal tümü yabancı dil ünüversitede öğretirim ( bence en mantıklısı .)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Validen son haber; (Küfürlü içerik vardır ben uyarımı yaptım)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yetkililere Not: Burada küfür paylaşmış bulunmuyorum arkadaşları bir siteye yönlendiriyorum sorumluluk sizden çıkıyor diyebilirim.

Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Aha yeni bir cevap daha :D[DOUBLEPOST=1423687833,1423687785][/DOUBLEPOST]
Hahaha sesli güldüm[DOUBLEPOST=1423687979][/DOUBLEPOST]
Seni görmemişim koltukta ne yapardın :D
Hmm... bir düşüneyim O koltukta ne yapardım? Düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor. Sence ne yapardım? Bilgisayardan açıp şey mi yapardım acaba? Koltukta ne yapılır? Oturulmaz mı? :olgun:

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
- Tenefüs 40 Dk - Geçme Notu 5 - Devamsızlık Sınırı 50 - Sınav Yok - Karne Yok - Sınıfta Kalma Yok -
TENEFÜS 40 K ÇÜNKÜ DERSLER 3 SAAT OLMAK ÜZERE GÜNDE 3 DERS ///
GEÇME NOTU 5 ÇÜNKÜ MAX NOT 10 ///
DEVAMSIZLIK SINIRI 50 ÇÜNKÜ HAFTADA 1 GÜN TATİL VAR YAZ TATİLİ YOK OKUL OCAKTA BAŞLAYIP ARALIKTA BİTİYOR YIL SONU TATİLİ SADECE 1 HAFTA ///
SINAV YOK ÇÜNKÜ HER GÜN İŞLENİLEN KONUDAN SÖZLÜ OLUNUYOR VE ONUN ORTALAMASI ALINIYOR MALUM BİR DERS 3 SAAT ///
KARNE YOK ÇÜNKÜ DEVİR TEKNOLOJİ DEVRİ CD veya USB İÇİNDE OFFİCE DOSYASI OLARAK YOLLANIYOR ///
SINIFTA KALMA YOK ÇÜNKÜ KALINCA OKULDAN ATILIYORSUN

HEPSİ ŞAKAYDI CANIM O KADAR ACIMASIZ DEĞİLİM

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha çok devlet okulu yaparım fakirler okusun

Telefon klavyesiyle cebelleşirken gönderildi