Milli Piyango

Size Çıkarmı

• yok ya ne çıkcak amorti bile vurmaz

Kullanılan: 3 60.0%
  • Bana çıkarsa sana telefon alacam

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Selamın Aleyküm arkadaşlar, bildiğimiz üzere milli piyango çekilişine son 3 gün peki ya size çıkarsa ?
Size çıksaydı neler yapardınız hayatınızda ne gibi değişiklikler olurdu ?
Ben başlıyorum,
Ya hepsini bankaya yatırır faizini yerim ya da 700 800 bin liralık spor bi araba alır gerisini yine yatırım yapardım Ya Siz ?

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Faiz yesende enflasyon sebebi ile paranin degeri azalacak ve cocuguna hicbir sey kalmayacak. Git iş kur.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafından düzenlendi:

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Faiz yesende enflasyon sebebi ile paranin degeri azalacak ve cocuguna hicbir sey kalmayacak. Git iş kur salaklık yapma.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilk önce kelimelerine dikkat edersen sevinirim :) 15milyona 1 ayda %kaç faiz biner biliyonmu sen en az 50bin tl

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Ailemdeki X kişinin Kalp rahatsızlığı için iyi doktorlarla görüşürdüm . İyi bi bilgisayar ve 2 Ev alırdım
2. Hayvan mamaları alıp barınaklara bağışlardım
3. Yetimhanelereye gidip çocuklar için eksik olan Kıyafet, Mont, ve Defter gibi eksikleri tamamlardım.
4. Bazi hastaliklar için özel pahalı olan ilaçların parasını karşılardım.
5. Somali ülkesi için bağış yapardım

Kısaca başkalarınında mutlu olması için çalışırdım. Şükür edicek çok şeyim var sizinde..

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bana çıkarsa okulun bahçesine havuz yaptıracam ağgaşlağ (okul seçimlerine gönderme)
Bana çıkarsa fast food zincirinde bir yer edinmeye çalışırdım eheheheh tavuktan başlarım ilk.

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
70k'ya kadar audi a8 long alır, bir kısmı ile istanbulun merkezine gökdelen diktirir şirket kurardım. bir kısmınıda yurt dışı bankalarına yatırır vatandaşlık alırdım. lösemi hastası çocuklara, şehit çocuklarına yardım yapan kuruluşlara yardım yapardım.
bu arada şans o ya aldığımız çeyreklerim toplam değeri 105₺ ve hepsine çıkan para da tamı tamına 105₺.