Fraudexter
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
- Sunucu IP Adresi
- Yeni sunucu açıcağım.
Merhabalar,SAĞLAM Bir Builder Arıyorum,
Gerekçeler:
-Minimum 16,yaşında,saygılı konuşmasını bilen.
-Worledit'e hakkim olan.
-Schematici uslubuyla tıkandıgı yerlerde kullanacak.
-Özgün build çıkartabilcek.
Buil'di beğenmeme gibi bir ihtimalim olamaz yazıcak arkadaş yaptıktan sonra,ancak ve ancak troll saçma sapan birşeyle karşıma çıkıp sonra beni kötülemeye çalışırsa bozuşuruz.
Ücret vb,konuşulur halledilir,kısaca isteklerim bunlar,süresi gerçekten bol kendisine 10,15 günlük bir süre tanıyayacağım,ha derse ben daha erken bitiririm ozaman ödemeyide ona göre yaparım.
Sunucu bir faction sunucusu olucak,
Bunu gören sağlam builderlar,bana,[email protected],adlı adresden ulaşabilirler,maillere hergün bakıyorum geri dönermi derdine düşmeyin dönerim.
Emailime:Varsa önceden çalıştıgı server ip'leri,
:Örnek build resimleri
:Birazcıkda kendini tanıtırsa mutlu olurum
Profesyonel bir sunucu düşünüyorum!!!
Gerekçeler:
-Minimum 16,yaşında,saygılı konuşmasını bilen.
-Worledit'e hakkim olan.
-Schematici uslubuyla tıkandıgı yerlerde kullanacak.
-Özgün build çıkartabilcek.
Buil'di beğenmeme gibi bir ihtimalim olamaz yazıcak arkadaş yaptıktan sonra,ancak ve ancak troll saçma sapan birşeyle karşıma çıkıp sonra beni kötülemeye çalışırsa bozuşuruz.
Ücret vb,konuşulur halledilir,kısaca isteklerim bunlar,süresi gerçekten bol kendisine 10,15 günlük bir süre tanıyayacağım,ha derse ben daha erken bitiririm ozaman ödemeyide ona göre yaparım.
Sunucu bir faction sunucusu olucak,
Bunu gören sağlam builderlar,bana,[email protected],adlı adresden ulaşabilirler,maillere hergün bakıyorum geri dönermi derdine düşmeyin dönerim.
Emailime:Varsa önceden çalıştıgı server ip'leri,
:Örnek build resimleri
:Birazcıkda kendini tanıtırsa mutlu olurum
Profesyonel bir sunucu düşünüyorum!!!