Mimar Arayanları Konuya Bekliyorum.

VillagerAwesome

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Minecraft' ı bırakmamdan uzun bir süre sonra tekrar başlamaya karar verdim.
Bilgilerim ve şartlarım aşağıda bulunmakta. Discord adınızı veya mail adresinizi bırakırsanız size ulaşırım.

Ad-Soyad: Kadir Göktaş
Tecrübe: Yaklaşık olarak, dile kolay 4 yıldır Minecraft Blok Sanatının içindeyim.
birçok sunucuda çalıştım ve hepsinden gerektiği kadar yetenek ve tecrübemi aldığımı düşünüyorum.
Sunucu ismi veremeyeceğim.
Günlük Aktiflik: Günde 4-9 saat arası aktif olabiliyorum. Sürelerim çok değişkenlik gösterebiliyor.
Komut Bilgisi: Mimarinin komut bilgisiyle alakası olduğunu zannetmiyorum ancak komut bilgim de var.

Şartlarım
Eğer sunucunuzda Mimar olarak bulunmami istiyorsanız tabii ki benim de şartlarım var.

- Sunucu kesinlikle baştan savma olmayacak.
- Gerek kurucular gerek yetkililer sunucu ile ilgilenecek.
- Sırf yetkisi benden yüksek diye kimseye gözdağı vermem.
- Sunucular arasında seçici bir insanımdır.
- Mimar ekibinden olmayan birisinin yapıma karışmasına izin vermem (Fikrini tabii ki belirtebilir).
- Ekipte aşırı laubali kişiler olmamalı.

VillagerAwesome

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
mimarinin komut bilgisiyle alakası yokmuymuş? :D
Komut bilgisiyle alakası var veya yok bunu bilemem ama ben kendi fikrimi belirttim. Mimarlık yaparken komutlara ihtiyaç duymuyorum. Kendi fikrimin tamamen arkasındayım. Zaten bunu herhangi bir şeyin üstünü örtmek için de yapmadım. Komut bilgim de var. Biraz fikirlere saygılı olmayı öğrensen iyi olur gibi.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Komut bilgisiyle alakası var veya yok bunu bilemem ama ben kendi fikrimi belirttim. Mimarlık yaparken komutlara ihtiyaç duymuyorum. Kendi fikrimin tamamen arkasındayım. Zaten bunu herhangi bir şeyin üstünü örtmek için de yapmadım. Komut bilgim de var. Biraz fikirlere saygılı olmayı öğrensen iyi olur gibi.
saygısızlık yapmadımki canım, yanlış fikrinin arkasında durmaya devam et ama küp sanatıyla hatrı sayılır bir zamandır uğraşan biri olarak söyleyeyim, yanlış düşünüyorsun.

hik

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Ben TekOyuncu yetkilisi Efe Özkan serverimizi builder ekibi arıyoruz tabi paralıda olabilir ama bulamıyoruz böyle birşeyi değerlendirmek isterseniz discord adresim H.Efe Özkan#3045 mesaj atmayı unutmayın.

povcik

play.aleriaclub.com | Team.Aleria | Developer
En iyi cevaplar
0
saygısızlık yapmadımki canım, yanlış fikrinin arkasında durmaya devam et ama küp sanatıyla hatrı sayılır bir zamandır uğraşan biri olarak söyleyeyim, yanlış düşünüyorsun.
sen build yaparken bizim kadar kod giriyorsun oraya kanka :1: