VillagerAwesome
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba. Minecraft' ı bırakmamdan uzun bir süre sonra tekrar başlamaya karar verdim.
Bilgilerim ve şartlarım aşağıda bulunmakta. Discord adınızı veya mail adresinizi bırakırsanız size ulaşırım.
Ad-Soyad: Kadir Göktaş
Tecrübe: Yaklaşık olarak, dile kolay 4 yıldır Minecraft Blok Sanatının içindeyim.
birçok sunucuda çalıştım ve hepsinden gerektiği kadar yetenek ve tecrübemi aldığımı düşünüyorum.
Sunucu ismi veremeyeceğim.
Günlük Aktiflik: Günde 4-9 saat arası aktif olabiliyorum. Sürelerim çok değişkenlik gösterebiliyor.
Komut Bilgisi: Mimarinin komut bilgisiyle alakası olduğunu zannetmiyorum ancak komut bilgim de var.
Şartlarım
Eğer sunucunuzda Mimar olarak bulunmami istiyorsanız tabii ki benim de şartlarım var.
- Sunucu kesinlikle baştan savma olmayacak.
- Gerek kurucular gerek yetkililer sunucu ile ilgilenecek.
- Sırf yetkisi benden yüksek diye kimseye gözdağı vermem.
- Sunucular arasında seçici bir insanımdır.
- Mimar ekibinden olmayan birisinin yapıma karışmasına izin vermem (Fikrini tabii ki belirtebilir).
- Ekipte aşırı laubali kişiler olmamalı.
Bilgilerim ve şartlarım aşağıda bulunmakta. Discord adınızı veya mail adresinizi bırakırsanız size ulaşırım.
Ad-Soyad: Kadir Göktaş
Tecrübe: Yaklaşık olarak, dile kolay 4 yıldır Minecraft Blok Sanatının içindeyim.
birçok sunucuda çalıştım ve hepsinden gerektiği kadar yetenek ve tecrübemi aldığımı düşünüyorum.
Sunucu ismi veremeyeceğim.
Günlük Aktiflik: Günde 4-9 saat arası aktif olabiliyorum. Sürelerim çok değişkenlik gösterebiliyor.
Komut Bilgisi: Mimarinin komut bilgisiyle alakası olduğunu zannetmiyorum ancak komut bilgim de var.
Şartlarım
Eğer sunucunuzda Mimar olarak bulunmami istiyorsanız tabii ki benim de şartlarım var.
- Sunucu kesinlikle baştan savma olmayacak.
- Gerek kurucular gerek yetkililer sunucu ile ilgilenecek.
- Sırf yetkisi benden yüksek diye kimseye gözdağı vermem.
- Sunucular arasında seçici bir insanımdır.
- Mimar ekibinden olmayan birisinin yapıma karışmasına izin vermem (Fikrini tabii ki belirtebilir).
- Ekipte aşırı laubali kişiler olmamalı.