MahfuzTr
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
İlk Olarak Merhaba Forumda Yeni Değilim Önceden Hesabım Vardı Şimdi Architect Team Kuracagımız Takımla Konusalım İlk Olarak Takıma Katılmak İsteyenler Şu Özellikleri Tasımalıdır
*Skype (Cızırtısız)
*Akşam Oynaya Biliyorum Sizde Akşam Oynarsanız İyi Olur
*Bu Architect Team Takımda Server Mapları Yapacagım Elimizle Yani Mc Edit Değil Wort Edit vb.
*Takımın Kurucusu Ben Olacağım Ve 1 Yardımcı olacak Toplam kişi 5 Kişi Olacağız
*Map Yaparken Kesinlikle Yapılmayacak Dediklerim Yapılmayacaktır Tabikide Takımda Demokrasi Olacaktır Herkes Söz Sahibidir
*Kesinlikle Küfür Eden Kişi Alınmayacaktır Alınsa Bile Bi Açık vererek Takımdan Atılacaktır
*Kesinlikle Kötü Map Yapılmayacaktır Elimizden Ne Gelirse Değil En İyisi Yapılacaktır
*Mimarlığı İyi Olan Kişi Alınacaktır Kötü Olanlar Kendini Gösterir
*Siz Simdi Bu Mapları Yaptık Onu ne Yapacaz Diyesunuzdur Tabikide Ücretsiz Şekilde Forum Minecarfttürk Üyelerine Dağıtılacak Tır Kesinlikle Ücretli Olmayacaktır
*En Az 3-4 Senelik Minecarft Onama geçmişi Bulunsun
Daha Fazla Bilgi için Skype : mahfuzc123 Ekleyinn
İlgilerinize
*Skype (Cızırtısız)
*Akşam Oynaya Biliyorum Sizde Akşam Oynarsanız İyi Olur
*Bu Architect Team Takımda Server Mapları Yapacagım Elimizle Yani Mc Edit Değil Wort Edit vb.
*Takımın Kurucusu Ben Olacağım Ve 1 Yardımcı olacak Toplam kişi 5 Kişi Olacağız
*Map Yaparken Kesinlikle Yapılmayacak Dediklerim Yapılmayacaktır Tabikide Takımda Demokrasi Olacaktır Herkes Söz Sahibidir
*Kesinlikle Küfür Eden Kişi Alınmayacaktır Alınsa Bile Bi Açık vererek Takımdan Atılacaktır
*Kesinlikle Kötü Map Yapılmayacaktır Elimizden Ne Gelirse Değil En İyisi Yapılacaktır
*Mimarlığı İyi Olan Kişi Alınacaktır Kötü Olanlar Kendini Gösterir
*Siz Simdi Bu Mapları Yaptık Onu ne Yapacaz Diyesunuzdur Tabikide Ücretsiz Şekilde Forum Minecarfttürk Üyelerine Dağıtılacak Tır Kesinlikle Ücretli Olmayacaktır
*En Az 3-4 Senelik Minecarft Onama geçmişi Bulunsun
Daha Fazla Bilgi için Skype : mahfuzc123 Ekleyinn
İlgilerinize