Mimarlık Takımı Kuruyoruz Gellll

MahfuzTr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk Olarak Merhaba Forumda Yeni Değilim Önceden Hesabım Vardı Şimdi Architect Team Kuracagımız Takımla Konusalım İlk Olarak Takıma Katılmak İsteyenler Şu Özellikleri Tasımalıdır
*Skype (Cızırtısız)
*Akşam Oynaya Biliyorum Sizde Akşam Oynarsanız İyi Olur
*Bu Architect Team Takımda Server Mapları Yapacagım Elimizle Yani Mc Edit Değil Wort Edit vb.
*Takımın Kurucusu Ben Olacağım Ve 1 Yardımcı olacak Toplam kişi 5 Kişi Olacağız
*Map Yaparken Kesinlikle Yapılmayacak Dediklerim Yapılmayacaktır Tabikide Takımda Demokrasi Olacaktır Herkes Söz Sahibidir
*Kesinlikle Küfür Eden Kişi Alınmayacaktır Alınsa Bile Bi Açık vererek Takımdan Atılacaktır
*Kesinlikle Kötü Map Yapılmayacaktır Elimizden Ne Gelirse Değil En İyisi Yapılacaktır
*Mimarlığı İyi Olan Kişi Alınacaktır Kötü Olanlar Kendini Gösterir
*Siz Simdi Bu Mapları Yaptık Onu ne Yapacaz Diyesunuzdur Tabikide Ücretsiz Şekilde Forum Minecarfttürk Üyelerine Dağıtılacak Tır Kesinlikle Ücretli Olmayacaktır
*En Az 3-4 Senelik Minecarft Onama geçmişi Bulunsun
Daha Fazla Bilgi için Skype : mahfuzc123 Ekleyinn
İlgilerinize

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle pek bulabileceğini zannetmiyorum, onun yerine herhangi bir build takımına üye olmayan ve buildi güzel olan birini çağırabilirsin, hem daha etkili olur.

K

Klood07

Ziyaretçi
3-4 yıldır MC oynayan adamı kolay kolay bulamazsın.

MahfuzTr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bakacağız kardeşim bulamassam bir build takımı bulursam onu on a girmeye çalısacam

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bazı yerlerdeki tazım yanlışı çok kötü göze batıyor birde yazı büyük olunca :D

Onun dışında güzel yapı yapabilsem katılmak isterdim.. ama hala toprak ev :p

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
3-4 yıldır MC oynayan adamı kolay kolay bulamazsın.
ben 3-4 yıldır oynayan benim birsürü tanıdığım var-tabikide bende onlardan biriyim .s
katılırdımda buildim iyide şimdi ben üşengeç biri olduğumdan katılıp 20 bin tane build le uğraşamam

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben buildde yeniyim ama evleri kopyalaya biliyorum[DOUBLEPOST=1394544312,1394544259][/DOUBLEPOST]Bi map yapilicaksa icinde parkda olmalı bence

kprldes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
skypem var microfonumda var yaşım 14 sorun olurmu bilmiyorum builderliğim dahada ayrıntılı konuşursak i mimarlığım dekoratifler olarak daha iyi bilgim var
komut bulogundan anliyorum redstoneden de anlıyorum birkaç saate skypeden seni eklerim oradan daha ayrıntılı konuşuruz