Mine craft gerçek hayatimiz olsaydı.? Adlı proje

LiaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün bayagidir gelistirdigim bi projeden bahsedicem..

Minecraft oyunu bildiğimiz gibi zaten gerçek hayatimizi andiran bi oyun.

Bunu biraz daha geliştirerek bi server acmayi planliyorum calisip ev satin almak taşıt satin almak arsa vs satin almak kiralamak kendine muhendis tutmak va gerçek hayatta akliniza gelebilecek her şey oteller restorantlar hersey !

Ve bunun hakkında görüşlerinizi almak istedim :)

İyi kötü yorumlara acigim

Saygilarimla....

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle kullanması çok komplike ve buglu bir server olacağı için çok tutmaz, ayrıca böyle bir proje için bu yorumu okuman bile kayıp.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle kullanması çok komplike ve buglu bir server olacağı için çok tutmaz, ayrıca böyle bir proje için bu yorumu okuman bile kayıp.
Çoğu sunucuya açılmadan öyle deniyor.Peki cidden açarlarsa yüzün nasıl bir hal alıcak acaba? :)
Ve Türklere tutmazsa yabancılara açar onu da söylemiş olayım,onların çoğu RP yapmayı biliyor :)

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Çoğu sunucuya açılmadan öyle deniyor.Peki cidden açarlarsa yüzün nasıl bir hal alıcak acaba? :)
Ve Türklere tutmazsa yabancılara açar onu da söylemiş olayım,onların çoğu RP yapmayı biliyor :)
Açamazlar demedim, uzun vadede sıkılacak oyuncular, bazı oyuncular çok ilerlediğinden başka oyuncular başlamak istemeyecek, gelişenler bir süre sonra sıkılacak terk edecek. Böyle bir sunucu açılırsa güzel olurmu, olur.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Mine ile craft'ı niye ayrı yazdın?
SEBEBİ NEYDİ Kİ! Notch bu yüzdenmi bu oyunu çıkardı ha?!
Şaka yapıyom.
Bence MTA sunucusu gibi olsa güzel olur. Eğer bilmiyosan,
Otobüsçülük, balıkçılık, madencilik vb. meslekler var para topluyosun paralarla araba, gemi, uçak, motosiklet vb. alabiliyosun çeteler polisler falan var silahlarla kapışıyolar ev falan satın alabiliyosun ama modsuz yaparsan kötü olur böyle birşeyi

LiaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mine ile craft'ı niye ayrı yazdın?
SEBEBİ NEYDİ Kİ! Notch bu yüzdenmi bu oyunu çıkardı ha?!
Şaka yapıyom.
Bence MTA sunucusu gibi olsa güzel olur. Eğer bilmiyosan,
Otobüsçülük, balıkçılık, madencilik vb. meslekler var para topluyosun paralarla araba, gemi, uçak, motosiklet vb. alabiliyosun çeteler polisler falan var silahlarla kapışıyolar ev falan satın alabiliyosun ama modsuz yaparsan kötü olur böyle birşeyi
Tapatalka alışmaya çalışıyorum. ve MTA yı 2bucuk sene oynadım biliyorum birçok kez server açtım sonradan biraktim tabi . modlu yapma plani var aklimda bakalim hayirlisi inşallah ☺

LiaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buradan anlattigima bakma sen. E illaki buglar vs vs hatalar olacak olmayacak değil ama elimizden geleceği kadar düzeltmeye calisicaz inşallah.(ön yargi hakkında büyük bi ders alman lazım)

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi kötü yorumlara açıgım demişsin.
Tutacağını pek sanmıyorum ama tabi geliştirilirse güzel olabilir.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LiaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi kötü yorumlara açıgım demişsin.
Tutacağını pek sanmıyorum ama tabi geliştirilirse güzel olabilir.

İyi kötü yoruma acigim önyargiya değil yorumun için tesekkur ederim genede :)

tabii ki de gelistiricem hem de biraz fazla

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha önce birçok proje geliştirildi bu amaçla. Fakat hiç biri tutmadı. Bence uğraşman gereksiz olur. Her yeri hackler basar ve arkadaşın dediği gibi sürülerce bug olur.

LiaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha önce birçok proje geliştirildi bu amaçla. Fakat hiç biri tutmadı. Bence uğraşman gereksiz olur. Her yeri hackler basar ve arkadaşın dediği gibi sürülerce bug olur.
Fikrinizi benle paylasirmisiniz nasil bi server açsam tutar?(ama bu kendi fikrimi 2 kez dusuneceğim) teşekkürler.

LiaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet bu fikri bi yerde duymuştum bunu düşünücem teşekkürler.

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık survival faction değilde.
Böyle değişik serverlar olabilir. Değişik mini gamesler falan.