Mine Craft Premium Çekilişi - Oyun Kasabı

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese iyi akşamlar lafı fazla uzatmadan konuya giriyorum.
Oyunu Kasabı kanalı bir çekiliş düzenliyor ve çekilişi kazanan kişiye Mine Craft Premium hesap verecektir.
Gerekli bilgiler Video'nun altında bulunmaktadır.
Aslında benim bu kanalla hiçbir ilgim yok sadece kanalın sahibi benim akrabam olur. :D
Face Book'ta bana mesaj atarak çekilişten forumu haberdar etmemi istedi. :D
Herkese bol şanslar ve iyi akşamlar.
Konu yeri burası mı pek emin değilim forumlar da da çekiliş ile alakalı bir konu görmedim bu konu hakkında bir şeyler bilen varsa beni bilgilendirsin uyarı almayayım. :(

@MUHDE @Polkakorowakurwa @faketaxidriver @Zurinqun @Iskefiyeli18 @Skaduush @B35T14 @Tratsel
@rayandu06

Son düzenleme:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Forumda çekiliş yapmak yasak sanırım ama emin değilim (sallıyor da olabilirim :'( )

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu premiumu nereden aliyorsun.Hediye vermek için gift kodu lazim. Madem video cekiyorsun minecraft.nerden alirken ceksene. Cekmssende sirf abone icin milleti kandiracaksin
Öhöm...
Ben bu videoyu çeken kişi değilim bunu önceden de belirttim.Bu kişi benim arkadaşım ve kanalına abone çekmek için bir çekilişte kazandığı premium hesabı verecekmiş çekiliş sonu.Benim bildiğim bu sadece.Kendisi videonun altında açıklama yapmış eğer ona bir mesaj göndermek istiyorsan ya onun facesini vereyim ya da bana söyle ben ona faceden ileteyim.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seni parayla mı tuttu elalemin videosunu paylaşıyosun :D
Sen paylaşacan sana para verecek. Nu nu nu gelsin kendisi paylaşsın Minecraft TV ye.
Bu şekilde ayıp ama ben kabul edemem olmaz imkansız kabul edemem :((([DOUBLEPOST=1417615326,1417615235][/DOUBLEPOST]
Bunu adamına sorup öğrene biliriz işte. B)
@craft_man forum da çekiliş yapmak yasak mı? Çekiliş yapmak için sizden izin mi almalıyız? Yapılacak çekiliş ne türde olmalıdır?
Evet çekiliş yapmak yasaktır.
Sadece yetkililer yapabilir.
Bu sadece minecraft premium için geçerlidir. Diğer oyunların çekilişlerini paylaşabilirsiniz

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Seni parayla mı tuttu elalemin videosunu paylaşıyosun :D
Sen paylaşacan sana para verecek. Nu nu nu gelsin kendisi paylaşsın Minecraft TV ye.
Bu şekilde ayıp ama ben kabul edemem olmaz imkansız kabul edemem :((([DOUBLEPOST=1417615326,1417615235][/DOUBLEPOST]
Evet çekiliş yapmak yasaktır.
Sadece yetkililer yapabilir.
Bu sadece minecraft premium için geçerlidir. Diğer oyunların çekilişlerini paylaşabilirsiniz
Kemalim sen skypeyi heç açüyor müsün canüm ?