mine-imator + CS6 = Yamaç Paraşütü :)

mehmet_erim

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
mine-imator ve minecraft resimleri birleştirmeden önce ;

Photoshop CS6 Birleştirdikten Sonra ;

Yorumlarınızı Eksik etmeyin :)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
seni besleyenlere yazık be gülüm :)

Böyle bir resim koyuyorsan eleştirilere açık olacaksın insanlar diyor kötü diye bir dahakine daha güzelini yaparsın ne olay çıkartıyorsun çocuk demeler falan akıl yaşta değil başta yaş büyük ama akıl sen de henüz oturmamış.

CaglayanKok

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim öncelikle eleştiriye açık olmalısın bu bir. 2. ise biraz daha geliştirmelisin kendini. Herkes böyle başladı o programı kullanmaya ve şu an harika durumdalar. Sende biraz çalış bu konuda yapabilceklerini göreceğiz! :)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ya çocuk bas git senle ugraşmıcam cümez[DOUBLEPOST=1406404531,1406404497][/DOUBLEPOST]
eyw
Bak kardeşim en sinirime dokunan işi yapma lan millete çocuk falan deyip durma lan şu an çok pis küfür edesim var ama susuyorum şu an sen kibirlilikten başka bir şey yapmıyorsun illa herkes senin yaptıklarını sevecek değil orada olmamış diyene eyvallah demeyi biliyorsun onun eleştirisini kabul ediyorsun tama güzel ama neden adam seçiyorsun yok sus çocuk yok uza bak bana cevap bile veremiyorsun tek dediğin şey yaylan zaten bildiğin tek şeyin de bu olduğunu düşünüyorum sen böyle çocuk falan diyince kendini biraz büyük sanıyorsun ya aslından insanların gözünden düşüyorsun eleştiri kabul etmeyeceksen yayınlama görselini ya da yayınla eleştirilere açık ol bana ilk defa bu kadar uzun yazı yazdırdın kendine hakaret ettirdin ya helal olsun sana kardeşim insana çocuk demekten başka bir şey yapmayan benim gözümde çöp daha değersizsin haberin olsun

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paraşütle Ters Atlayanıda İlk Gordum Kollarını Kopartmak istiyo sanırım steve .D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Beyler Sakin Olun :D Neden Herkes Kötü Diyor ? He Tamam Adam Eleştiriye Açık Olmalıda, Sizde Biraz Alçak Gönüllü Olun. Adam Ne Güzel Resim Yapmış. Size Göstermek Amacıyla. Hani Kötü Olmuş Demek Yerine, Kardeşim Şu Renkler Uyuşmamış-Bu Olmamış-Şu Olmamış Gibi Yorumlar Yapın.
Benim Yorumum:
-Renkler Dışında Güzel Olmuş. Ben Yapamam. Güzel Olmuş. Ama Yeşil Renge O Kıyafetler Hiç Yakışmamış.

Kardeşim adam anlayışlı değil ki önüne gelene laf sayıyor azcık efendi olsun biz de ona göre eleştiri yapalım

Hallelujah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Argo ve hakaret ile eleştiri yapan kişiler uyarı aldı ve mesajları silindi. Verdiğimiz uyarı sayesinde 'bir süre boyunca' forumdan uzak kalacaksınız. Lütfen döndüğünüzde bu tür davranışlardan kaçının. İyi forumlar.

Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Argo ve hakaret ile eleştiri yapan kişiler uyarı aldı ve mesajları silindi. Verdiğimiz uyarı sayesinde 'bir süre boyunca' forumdan uzak kalacaksınız. Lütfen döndüğünüzde bu tür davranışlardan kaçının. İyi forumlar.
Teşekkür ederim.

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bir süre ? Adamlar sınırsız banlandı.[DOUBLEPOST=1406494865,1406494763][/DOUBLEPOST]Ben RedShock'um ve bir arkadaşım bu hesabı bana verdi.Bir süre demişsiniz sınırsız banlanmışız nasıl yönetim bu yahu ?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
#DirenRedShock ^_^[DOUBLEPOST=1406495203,1406494995][/DOUBLEPOST]
Mehmet_Erdim insanın sabrını zorluyor olabildiğince durumu anlatmaya çalıştık çocuk mocuk diyor insanında tepesini attırıyor o yorumların silinmesi edilen hakaretleri geri almaz bir düşünün acaba bu adama ne yapıldı da küfür etti. Konuya bir de bu yönden bakın.