Mine-İmator Gelişme Çabalarım

Mine-İmator'e Devam Etmelimiyim?

• Kullanılan toplam oy
    7

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ilk fan çalışmamda söylediklerinize dikkat etmeye çalıştım önceki konuma bakmak isteyen arkadaşlar için konu adresim:
https://forum.gamer.com.tr/konu/mine-İmator-İlk-Çalışmam-gelişmem-İçin-yorumlara-muhtacım.205783/
Alanı kendim tasarladım daha iyi olacağını düşündüm ek olarak oyuncunun eline birkaç techizat verdim resimde görünmüyor olabilir sırtında yay bulunuyor.Elindeki kılıç ta zaten açık :) ama bir arkadaş atın bacakları konusunda hatırlatma yapmıştı düzenlemeye çalıştım yine oyuncuyu ata oturtmada pek iyi olduğumu sanmıyorum :D neyse fotoğrafa gecelim iyi forumlar...

Oktay Özlü

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nolmuş lan mine-imator e :) 2012 de kullanmıştım berbat birşeydi. Hemen indirmem lazım :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hoş olmuş fakat Mine İmator gibi programlarla ilerleyebileceğin noktanın bir sınırı var. Blender veya Cinema 4D gibi programlar kullanırsan kesinlikle bundan kaliteli işler çıkarırsın.

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş olmuş fakat Mine İmator gibi programlarla ilerleyebileceğin noktanın bir sınırı var. Blender veya Cinema 4D gibi programlar kullanırsan kesinlikle bundan kaliteli işler çıkarırsın.
Tesekkur ederim hedefimde de o var bu konu baya eglenceli

GT-S5360 cihazımdan gönderildi