ben onuda yapamadığım için "başarı" dedim redstone ile aram daha iyi bu tür şeyleri araştırmadım hiç :/Başarılarının devamını dilerim hoş olmamış ama yine de emek var kendini geliştirirsen çok güzel animasyonlar bile yapabilirsin.
Katılıyorum.Hiç emek yok. + Konu yeri yanlış.İlk defa yapan biri için bile çok berbat.Arkadaşlar kalbini kırmamaya çalışıyor ama kusrunu söylemezsek olmaz.
Üstelik Mine-İmator kadar basit bir programla bu kadar berbat yapmışsın.
Ne C4D nede Blender sanki bana Mine-İmator,üstelik animasyon bile değil tek sahnelik bir görüntü.Emek vermeden 10 saniye uğraşıp buraya paylaşmışsın.İlk diye kötü olmak zorunda değil emek versen ilkinde güzel olurdu.
Ben beğenmedim -1
Ben cok emek verdim demedim 15 dakikami aldi sadece dedim neyse tesekkur ederim.İlk defa yapan biri için bile çok berbat.Arkadaşlar kalbini kırmamaya çalışıyor ama kusrunu söylemezsek olmaz.
Üstelik Mine-İmator kadar basit bir programla bu kadar berbat yapmışsın.
Ne C4D nede Blender sanki bana Mine-İmator,üstelik animasyon bile değil tek sahnelik bir görüntü.Emek vermeden 10 saniye uğraşıp buraya paylaşmışsın.İlk diye kötü olmak zorunda değil emek versen ilkinde güzel olurdu.
Ben beğenmedim -1
internete mine imator 1.0.0 yaz bul hatırlamıyorum şimdi linki.