Mine-İmator ile yaptıgım wallpaper

Güzel olmuşmu?

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

karakent

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR FAZLA UZUN SÜRMEDİ ARTK ÖĞRENDİM 15 DKMI ALDI İSTEYENLER BURDAN YAZSIN ONA GORE YAPAYIM NASIL YAPACAGIMI YAZSIN YETERLİ EN KISA ZAMANDA WALLPAPERİ HAZIR
WALLPAPER

İstediğiniz gibi kullanın.
geçerli geçersiz yorumlarınızı bekliyorum.

HeavenZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmamış.İlk defa yapıyorsanız,iyi olmuş diyebilirim.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Başarılarının devamını dilerim hoş olmamış ama yine de emek var kendini geliştirirsen çok güzel animasyonlar bile yapabilirsin.

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk defa yapan biri için bile çok berbat.Arkadaşlar kalbini kırmamaya çalışıyor ama kusrunu söylemezsek olmaz.
Üstelik Mine-İmator kadar basit bir programla bu kadar berbat yapmışsın.
Ne C4D nede Blender sanki bana Mine-İmator,üstelik animasyon bile değil tek sahnelik bir görüntü.Emek vermeden 10 saniye uğraşıp buraya paylaşmışsın.İlk diye kötü olmak zorunda değil emek versen ilkinde güzel olurdu.

Ben beğenmedim -1
Katılıyorum.Hiç emek yok. + Konu yeri yanlış.

Son düzenleme:

karakent

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk defa yapan biri için bile çok berbat.Arkadaşlar kalbini kırmamaya çalışıyor ama kusrunu söylemezsek olmaz.
Üstelik Mine-İmator kadar basit bir programla bu kadar berbat yapmışsın.
Ne C4D nede Blender sanki bana Mine-İmator,üstelik animasyon bile değil tek sahnelik bir görüntü.Emek vermeden 10 saniye uğraşıp buraya paylaşmışsın.İlk diye kötü olmak zorunda değil emek versen ilkinde güzel olurdu.

Ben beğenmedim -1
Ben cok emek verdim demedim 15 dakikami aldi sadece dedim neyse tesekkur ederim.

Telephone mod = ON

karakent

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben daha güzellerini yapacam ama aklima fikir gelmiyor anasini satayım :D bi animasyon yaptım :D basit bişi PC'ye geçince atarım :D fikir verirseniz faha guzellerini yapabilirim. @ZorinTR pls :D fikir ver :D

Telephone mod = ON

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bir Wallpaperin boy ve eni birbirine orantılı olmalı ki bu olmamış. İlk yaptığın şeye göre kötü etrafı daha güzel yapabilirdin taşın üstünde 2 mob koyman anlamsız.

karakent

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
fikir gelmiyorki ; gelse yapacam düzgün bişi.[DOUBLEPOST=1404129411,1404123537][/DOUBLEPOST]arkdşlr 3 tane animasyon yapmıştım upload yaptım üçüüde .mani olarak isteyen girsin baksın güzelmi değilmi .
Virüstotal ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İndir ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İndirenlre şimdiden teşekkür ederim
animasyonlar - rar şifresi karakent.nitrado.net