MajjoorTR
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Buyla o aynı şey değil. Tamamen birbirinden farklı.Film Eleştirmenleri Filmmi Yapıyor Yada Oyun İnceleyenler Oyunmu Yapıyor Yada Siteyi Eleştirenler Sitemi Yapıyor
Buyla o aynı şey değil. Tamamen birbirinden farklı.Film Eleştirmenleri Filmmi Yapıyor Yada Oyun İnceleyenler Oyunmu Yapıyor Yada Siteyi Eleştirenler Sitemi Yapıyor
Birebir Aynısı Birşeyi Eleştirmek İçin Onu Yapmak GerekmezBuyla o aynı şey değil. Tamamen birbirinden farklı.
İyi de diyelim sen oyun yapamıyorsun fakat bu güzel değil diyorsun.Eğer ayrıntılı eleştiri yapacaksan bir bilgin olmalı fakat normal şekilde beğenip beğenmemek tamamen özgürlüktür.Buyla o aynı şey değil. Tamamen birbirinden farklı.
Adam Son Noktayı Koydu Dağılın Konumdanİyi de diyelim sen oyun yapamıyorsun fakat bu güzel değil diyorsun.Eğer ayrıntılı eleştiri yapacaksan bir bilgin olmalı fakat normal şekilde beğenip beğenmemek tamamen özgürlüktür.
Beğenip beğenmemeye bir şey demiyorum. Buyla oyunlarda aynı şey değil şimdi gelip bana sürekli oyun falan filan örnek göstermeyin. Çünkü AY-NI DE-ĞİL.[DOUBLEPOST=1408001831,1408001739][/DOUBLEPOST]İyi de diyelim sen oyun yapamıyorsun fakat bu güzel değil diyorsun.Eğer ayrıntılı eleştiri yapacaksan bir bilgin olmalı fakat normal şekilde beğenip beğenmemek tamamen özgürlüktür.
Şimdi ben kimseyi engellemiyorum. Sadece fikrimi söylüyorum.Bu Dünya'da herkes fikrini söylemek te serbesttir.Ve sen bunu engelliyemezsin !
Nasıl aynı değil,yapamayan eleştiremez diyorsun?Beğenip beğenmemeye bir şey demiyorum. Buyla oyunlarda aynı şey değil şimdi gelip bana sürekli oyun falan filan örnek göstermeyin. Çünkü AY-NI DE-ĞİL.[DOUBLEPOST=1408001831,1408001739][/DOUBLEPOST]
Şimdi ben kimseyi engellemiyorum. Sadece fikrimi söylüyorum.