Mine Of Legends | 08.05.2020 DE AKTİF | Özgün Rütbeler | Yetenekler | Canavarlar Diyarı | 100+ Büyü | Airdrop | Kadim Eşyalar | Görevler | Maskeler |

Sunucuyu nasıl buldun

• Çok güzel

• Güzel

• İyi işte eh

• Kötü ama emeğe saygı

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Mineoflegends

mineoflegend.rabisu.net
En iyi cevaplar
0
Nakiaah ve Typhoon Bossları eklendi Crazyenchant eşyaları ve kadim eşyaların parçaları çıkıyor artık kadim eşyaları alman için bir şans var gel ve savaş

Peakself

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucudan tamamen neden belirtilmeden sebepsiz yere sınırsız ban yedim ve neden kısmı tamamen boşdu? Vip alanlar size nasıl güvenebilirler vip aldıkdan sonra daha 1 gün geçmeden nedensiz yere sınırsız ban yiyebilirler? belki sizde böyle işliyordur ama diğer hiçbir vip satan sunucuda sebepsiz yere insanları neden belirtmeden banlamazlar! NİYE GÜVENMELİYİZ SİZE NEDEN BELİRTMEDEN BANLIYORKEN!?

Mineoflegends

mineoflegend.rabisu.net
En iyi cevaplar
0
Sunucudan tamamen neden belirtilmeden sebepsiz yere sınırsız ban yedim ve neden kısmı tamamen boşdu? Vip alanlar size nasıl güvenebilirler vip aldıkdan sonra daha 1 gün geçmeden nedensiz yere sınırsız ban yiyebilirler? belki sizde böyle işliyordur ama diğer hiçbir vip satan sunucuda sebepsiz yere insanları neden belirtmeden banlamazlar! NİYE GÜVENMELİYİZ SİZE NEDEN BELİRTMEDEN BANLIYORKEN!?
Sebebi bug kullanmak admine şer.... demek spam yapmak sunucuyu kötülemek

Peakself

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bug kullanmadım logdanda bakılarak görülebilir ve ikinciside ban için bir sebep değil?