1- Sunucunun kurulma amacı ve platforma katacağı ne gibi olaylar olacak?
Sunucumuz başta, survival sunucu eksikliği üzerine kurulmaya hazırlanmış bir sunucudur. Sunucumuzun platforma katacağı olay ise, zorlayıcı ve devamlılığı sürdürebilecek bir sunucu olmasıdır. Burada 5 Türk Lirası veyatta 50 Türk Lirası peşinde değil, emeğimizin karşılığınca 5 oyuncu, 50 oyuncu almak için sunucuyu kuruyoruz. Yani sunucumuzun eksiklikleri toplayan ve bu sorunlara çözüm odaklı çalışan bir sunucu olacaktır.
2- Sunucu sürümü ve pluginleri hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Herkesin ağızında bir 1.7 - 1.8 sunucudur gidiyor. Evet görüldüğü gibi o tarz versionlar popüler olsada, oyuncu çeksede. Bizler en üst sürümle uğraşarak, 1.(Enüst sürüm) sunucusunda hem 1.(En üst sürüm) sunucusunun tadını hemde 1.7 - 1.8 sunucuların tadını vermeye çalışacağız. Bilindiği gibi survival pluginleri kısıtlıdır. Biraz da insanların hayal güçleri sayesinde yürür bu olay. Bizler de bir pluginin işlevini birden fazla pluginlere bağlayarak farklı kombinasyonlarla sunucu pluginlerini hazırlayacağız.
3- Bu sunucunda sizin kazancınız nedir?
Buraya, VİP satmayacağım, süper bir sunucu olacak bende oynayacağım yazabilirdim. Fakat yalan konuşmaya gerek duymuyorum. Sunucumuzun ilk aylarda masraflarını biz karşılayacağımız için diğer aylarda sürekli para vermek biraz zor gelebilir. Fakat bu değilki sunucu kapanacak. 50 Türk Lirası satın bir VİP düşündüğümüzde ilk ayda sunucu 200 Türk Lirası olsa 200 Türk Lirasını biriktirdiğimiz zaman 201 Türk Lirası olduğunda o 1 Türk Lirası bizim kahve paramız olabilir mesela
4- Yönetim anlayışınız ve yetkili kadronuz hakkında bilgi alabilirmiyiz?
Yetkili kadromuz 50 yıllır bu işi yapan, birçok sunucu kurmuş insanlar demek isterdim. Ama yalan konuşmaya tekrar tekrar gerek duymuyorum. Sunucu yetkililerimiz işini düzgün yapan kişilerdir. Örnek verecek olursam ;
#Oyuncu danışmanı : Sadece skype giriş yapıp oyunculara destek vericek, oyuna giriş yapmayacak.
#Satış departmanı : Satışlarla ilgilenecek.
Gibi her bir görev için ayrı arkadaşlarımız var. Bu sayede daha professional bir ortam yaratıp, kaliteyi arttırabileceğiz.
Aklıma gelen sorular ve cevapları bunlardı. Siz sorduğunuzda cevapları buraya ekleyeceğim.
Şimdi ise konunun asıl amacına geçelim.
[ 21.12.2017 - Perşembe ]
Hazırlık sunucusu siparişi verildi.
Sunucu sitesinin tasarımına başlandı.
Şimdi ise konunun asıl amacına geçelim.
[ 21.12.2017 - Perşembe ]
Hazırlık sunucusu siparişi verildi.
Sunucu sitesinin tasarımına başlandı.