Minearth.batihost.net | Emek Survival | 1.8 | YENİ AÇILDIK | YETKİLİ ALIMLARI AÇIK | Level Sistemi , Coin Sistemi , Rütbeler ve dahası..

Minearth

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
minearth.batihost.net
Oyun Sürümü
1.8 - 1.12 Yükseltilecek
Sunucu Slotu
Limitsiz
Sunucu Türü
Emek Survival
minearth2.jpg
hakkımızda 2.png
sistem 4.png
sistemler 3.png
fennaram.png
Etkinlikler.png
etkinliklerrr.png
Özellikler.png
özelliklers.png
gÖRSELLER.png
Spawn.jpg
TAKAS.jpg
oRMAN.jpg
HAPİS.jpg
NETHER.jpg
İletişim.png

Kişisel Discord: hexa#4791
Sunucu Discord:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

• gÖRSELLER.png
    gÖRSELLER.png
    305.8 KB · Görüntüleme: 112

MartiniBiancoo

Her zaman daha iyisi..
En iyi cevaplar
0
Sunucuya ilk girdiğimde lag fazlaydı , aldırış etmedim ilk açılıştan kaynaklıdır dedim fakat öyle olmadı.
Sunucudaki prefixler , ranklar , kitler , kasalar hepsi batihosttan hazır alınmış pek bir emek göremedim.
Kurucuya sorduğumda 17 saatte tek bir kişi tarafından yapıldı diye bir cevap aldım fakat bu bir cevap değil. Kimse size 1 gün vaktiniz var sunucu yapmak için diye bir şey dememiştir diye tahmin ediyorum. Geribildirim olarak yazabilirsiniz demiştin umarım bu güzel bir geribildirim olur senin için.

Başarılar :)

Minearth

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuya ilk girdiğimde lag fazlaydı , aldırış etmedim ilk açılıştan kaynaklıdır dedim fakat öyle olmadı.
Sunucudaki prefixler , ranklar , kitler , kasalar hepsi batihosttan hazır alınmış pek bir emek göremedim.
Kurucuya sorduğumda 17 saatte tek bir kişi tarafından yapıldı diye bir cevap aldım fakat bu bir cevap değil. Kimse size 1 gün vaktiniz var sunucu yapmak için diye bir şey dememiştir diye tahmin ediyorum. Geribildirim olarak yazabilirsiniz demiştin umarım bu güzel bir geribildirim olur senin için.

Başarılar :)
Sadece belli başlı bazı pluginlerin hazır olması sizin oyun keyfinizi nasıl etkileyebiliyor acaba

MartiniBiancoo

Her zaman daha iyisi..
En iyi cevaplar
0
Sadece belli başlı bazı pluginlerin hazır olması sizin oyun keyfinizi nasıl etkileyebiliyor acaba
Oyun keyfimi etkiliyor diye bir şey söylemedim madem sunucu açmaya kafa yoruyorsunuz bir zahmet bütün her şeyi kendiniz yapın.
Hazır olması o kadar problem edilecek bir şey değil ama konu batihost plugin paketi olunca işler değişiyor. Gelmiş geçmiş en kötü plugin paketidir kendisi.

Minearth

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun keyfimi etkiliyor diye bir şey söylemedim madem sunucu açmaya kafa yoruyorsunuz bir zahmet bütün her şeyi kendiniz yapın.
Hazır olması o kadar problem edilecek bir şey değil ama konu batihost plugin paketi olunca işler değişiyor. Gelmiş geçmiş en kötü plugin paketidir kendisi.
Çoğu sunucu bu paketi tercih ediyor ve optimizasyon , lag konusunda hiçbir sıkıntı yaşatmıyor oyuncular memnun

MartiniBiancoo

Her zaman daha iyisi..
En iyi cevaplar
0
Çoğu sunucu bu paketi tercih ediyor ve optimizasyon , lag konusunda hiçbir sıkıntı yaşatmıyor oyuncular memnun
Batihost sunucu paketlerini tercih eden sunucuların hiçbiri şu ana kadar tutmadı ve tutmaz. Paketin içerisinde zaten 28 plugin var nasıl bir optimizasyon ve lag sorunu olabilirki.