minecaft 1.8

amrasamandil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar minecraft 1.8 in trailer i çıkmıştır hayırlı olsun, video bizzat mojang tarafından upload edilmiştir.
NOT:insanlar daha 1.6.2 nin crackini zor bulurken 1.8 in trailer ının şimdi çıkması kötü oldu ve sanırım 1.6.2 deyken 1.8 trailer i çıkarmak pek mantıklı değil gibi geldi bana neyse fazla uzatmayayim ve videonun linkini sizlerle baylaşayim :D

LİNK:

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
sanırım artık 2 şer 2 şer atlatıyorlar 6,dan sonra 8 geliyor ya :D

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Ben şaka yapmadım sanırım artık öyle yapacaklar.[DOUBLEPOST=1374836772,1374836601][/DOUBLEPOST]Sanrıım şu adventure uptade dediği artık canavarlardan daha fazla xp çıktığı ve daha fazla yaratık olacağı oluyor ve sanırım bütün moblardan
2şer şey düşecek.

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
beta 1.8.1 in trailer imi bu (creative inventory sinden ve enderman den tahmin ettim :D )

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
sanrıım olabilir ha.çünki videonun sonundada 1.1 uptade gibi bir videoda daha vardı.[DOUBLEPOST=1374837058,1374836901][/DOUBLEPOST]evey konunun kapatıması lazım bu beta 1.8.1 videonunaçılamasında 1.7'en sonra 1.8 gelecek yazıyordu.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım videonun upload tarihine bak Allah aşkına. 2011'de yüklenmiş video. Adventure Update diye yani /gamemode 2'nin çıkış update'i. Bakarak konu açın lütfen.