minecarft pre

FearTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
2-3 ay önceden minecrafta giriyordu ama şimdi niye ise sebebini bilmediğim halde prelere girmiyor arakdasımınkini denedim onunikde girmedi sebebi ne olabilir veyahut nasıl düzeltebilirim bu arada minecraftım sadece pre ile girebiliyor

Fun4IK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft.netden mi girmeye calisiyorsun yoksa direk olarak launcherdenmi?

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Arkadaşımda da oldu. Premium hesapla giremiyor. Yanlız değilsin söyleyeyim dedim. Çözümünü bilmiyorum. Geçmiş olsun :/

Fun4IK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bazen bendede oluyor yanlis sifreyi ardarda girdigimde falan sanirim sifre korumasi icin gelmis.minecraft nette giris yappayi dene eger giris yapamiyorsan prene elava edebilirsin

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bendede olmuştu. Şifreyi 5 defa yanlış girecek olursanız gireceğiniz şifre doğru olsa bile 1 saat boyunca işe yaramaz.

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şifreyi belirli sayıdı yanlış girince bir süreliğine o launcher'dan hiçbir premium'a giremiyorsun.

BySnowman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi usernameyi değil de e-posta ile giriş yap. Eğer olmuyorsa yukarıdaki arkadaşların dediği gibi, birkaç saat bekle.

İstersen VPN kullan, sendeki launcherin bir ID gibi bir şeyi var. DNS, IP vs alakası yok.
Belki sorun Launcher'da değil ? Benim yazdıklarım alternatif çözümler. Beklediği halde geçmezse dediklerimi deniyebilir.