Minecart ile trafik ışığı

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar.
Yaptığım trafik ışığı sistemini Towny sunucumda kullanacağım.
Sistem koordinat bazlı çalıştığı için devrenin uzaklığının bir önemi yok.
Resimler:

Çalışma mantığı:
Activator rail command blocka enerji veriyor. Command block ise gerekli bloğu yerleştiriyor.
Kullandığım komut:
/setblock

Moderatör tarafından düzenlendi:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İyi Fikir :D

pcislocked

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Basit ama kullanışlı :D Minecart yerine repeaterlarla clock yapabilirsin ne biliyim clearlag fln varsa minecartı silebilir :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Basit ama kullanışlı :D Minecart yerine repeaterlarla clock yapabilirsin ne biliyim clearlag fln varsa minecartı silebilir :D
Zaten sunucumda minecartlar aynı zamanda araba olarak kullanıldığı için clearlagg'ın configinden minecart silinmesini kapattım.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
O zaman işler değişir.
Bir de repeater clocklarla clock yaparsam çok büyük bir düzenek olurdu. 4x4 lük repeaterlar durmadna sinyal verir ve ard arda bloklar değişiirdi. Ve çok karmaşık bir sistem olurdu. Zaten onu düşünmüştüm.

pcislocked

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir de repeater clocklarla clock yaparsam çok büyük bir düzenek olurdu. 4x4 lük repeaterlar durmadna sinyal verir ve ard arda bloklar değişiirdi. Ve çok karmaşık bir sistem olurdu. Zaten onu düşünmüştüm.
Çok büyük? Hiç sıkıştırmayı düşünmedin mi? O devrenin ortası kabak gibi boş oraları kullansan aynı devreyi 2 - 3 kat daha küçük yaparsın.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Çok büyük? Hiç sıkıştırmayı düşünmedin mi? O devrenin ortası kabak gibi boş oraları kullansan aynı devreyi 2 - 3 kat daha küçük yaparsın.
Hem de zamanlamasını değiştirmek için 10-15 dakika uğraşmak gerekirdi. Ortayı bilerek boş bıraktım. Yoksa ışık geçişleri çok hızlı olurdu. Bu sistemde powered rail ekleyerek/çıkartarak hızını azaltıp hızlandırabiliyorum.
Düzenleme:
Yazım hatası

pcislocked

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hem de zamanlamasını değiştirmek için 10-15 dakika uğraşmak gerekirdi. Ortayı bilerek boş bıraktım. Yoksa ışık geçişleri çok hızlı olurdu. Bu sistemde powered rail ekleyerek/çıkartarak hızını azaltıp hızlandırabiliyorum.
Düzenleme:
Yazım hatası
10-15 dakika diyorsan sen bayaa yavaşşın.