-/-MinECity-/- Yeni bir Dünya,Yeni Bir Yaşam <---

Haritanın Tamamlanmasınız İstiyormusun ?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

EngincanGGWP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar Bugün sizlere MimECity ile ilgili 1 Resim Paylaşacağım Bu pRoje'yi dün Gece başladım yapmaya... Ve saat Gece 12:00'dan 05:30-45'e kadar Yeğenimle Yapmaya Uğraştık :) Daha Bitmedi Bu Sadece %10 Tamamen Yaptıktak Sonra Paylaşacağız Güzel bir çalışma Olduğunu Düşündüm Sizlerede Paylaşmak İstedim Hoşunuza Gittiyse Anketimizi Değerlendirerek Devam edelim mi ? Etmeyelim mi ? Olarak Cevaplandırınız. Şimdiden Teşşekkürler İyi Oyunlar..
Resim-1

Not: Gereksiz Olan'ları Bize Yorumunuzda Belirtiniz...

EmirGumus

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Şahsen Güzel Bir Çalışma Devamını Bekliyorum, Bitirildiği Zaman Linkini Paylaşırsan Sevinirim...

+ 1 isteğim Olacak Araba Modunu Eklersen sevinirim.

EngincanGGWP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu Sadece %10'u yani az bir şey daha yapacağım çok şey var :) Böyle Bir pRojeyi Paylaşmamı istiyorsanız Anketi Değerlendiriniz ...

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Eğer büyük göstermezsen bunu yapmak 5dklik iş ama WorldEdit ile copy paste copy paste yapmışsın :D[DOUBLEPOST=1402378655,1402378616][/DOUBLEPOST]Bu arada bana araba yapmayı ögretebilicek biri varmı haraket etmiyicek sadece bloklarla serverime koyucamda D:

EngincanGGWP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
WorldEdit ile copy paste copy paste yapmışsın :D ?? onla nasıl yapıyoz ? + nasıl yapıyoz :D[DOUBLEPOST=1402414199,1402401696][/DOUBLEPOST]Kardeşim araştırdım WorldEdit'i Güzel bir mod fakat benim yaptmğm hiç birisi mod değil hepisi elimle yaptım..