1 nisan şakası o ayrıca rastgele seçiyorlar sadece çok önceden belirlemişlerdi minecraftta yasaklandı dedikleride piskopat piskolokların saçmalıklarındanbir snapshot da Sevgi Teması yapıldı. bkz:https://forum.gamer.com.tr/konu/min...kasi-ve-mojangin-tuerkiye-goendermesi.254948/
+Rastgele seçmiyorlar
Türkiye'de premium alma oranlarına bakıcak olursak azTürkiye'ye Gelirmiki .s
Para olsada alsak capeİnternetten bilet alabiliyorsun. Cape veriyorlar
ben daha 20 tl ye optifine cape alamıyorum adam minecon almış110 tlye minecon cape aldım valla harika suan keyfini cıkarıyorum![]()
Minecraft ın Rpg versiyonu. Hikayeli karakterli vs.Beyler story modu biri özetlesin .s
1 nisan şakası evet ve bu şakayı bir gönderme olarak yaptılar dostum en azından benim düşüncem bu1 nisan şakası o ayrıca rastgele seçiyorlar sadece çok önceden belirlemişlerdi minecraftta yasaklandı dedikleride piskopat piskolokların saçmalıklarından
rastgele değil.Mojangın dalga geçtiğini görmedim ayrıca o yasak o kadar bir şey değil web sitesi bile yasaklanmadı gta bile yasaklanmadı ayrıca ülkeleri öylesine seçiyorlar bu yüzden afrikanın bile şansı var
bizdede gayet ünlü youtuberlar var bencerastgele değil.
türkiyede yapsan kaç kişi gelir ? 50-60 .s
ayrıca türkiyenin resmi dili ingilizce değil. adamlar ya türkçe öğrenecek yada hiçbir şey yapamayacak.
birde yabancı ülkelerde kaliteli adamlar var bizimkiler ne yapacak ? saçma yutuberler ile notch sohbet mi edecek.
Bot Oyunda felan geliyomuş yanında muhteşem kitlesiylerastgele değil.
ayrıca türkiyenin resmi dili ingilizce değil. adamlar ya türkçe öğrenecek yada hiçbir şey yapamayacak.
birde yabancı ülkelerde kaliteli adamlar var bizimkiler ne yapacak ? saçma yutuberler ile notch sohbet mi edecek.
Dünyanın 4 bir yanından insanlar gelicektir amerikadan ingiltereye kadar geliniyorsa neden olmasın? Ama tek sorun türkiyede kongre yapılacak bir yerin olmamasırastgele değil.
Boşverin gelmezler çok zaten Büyük Britanya'nın (ingiltere bağımlı bir ülkedir istersen araştırın :asdasadad.)resmi dili ingiliççe adamlar öyle bir durumda Türkçe öğrenmek zorunda kalırlar.Sonra da getirmezler :Asasdadad. Zaten Türkiye'den kazançları az crack manyağı bir ülkeyiz pre alan az.Dünyanın 4 bir yanından insanlar gelicektir amerikadan ingiltereye kadar geliniyorsa neden olmasın? Ama tek sorun türkiyede kongre yapılacak bir yerin olmaması
Yani haklısın zaten kimse Türkiye'nin gelişmesini istemiyor böyle bir aktiviteyi asla getirtmezlerBoşverin gelmezler çok zaten Büyük Britanya'nın (ingiltere bağımlı bir ülkedir istersen araştırın :asdasadad.)resmi dili ingiliççe adamlar öyle bir durumda Türkçe öğrenmek zorunda kalırlar.Sonra da getirmezler :Asasdadad. Zaten Türkiye'den kazançları az crack manyağı bir ülkeyiz pre alan az.