Aynen bir bardak buz gibi su iyi gelirHadi afiyet olsun ne diyelim.
Ha bide sen adama bağış yapmışsın bir streamera onuda söyliyimde.
Premium hesabınız varsa şifresini derhal değiştirin illahaki cape istiyorsanızda optifine cape almaya yönelin.Tm Yardımcı Olduğunuz için teşekkürler :/
Minecon pelerinlerinin satıldığı bir yer yok dostum güvenilir sitesimi olsunGüvenilir sitelerden alış veriş yapın bence
Biraz saçma bulabilirsiniz benim zaten optifine pelerinim vardı sadece mineconların daha çok hoşuma gidiyordu tasarımları ama şimdi minecon pelerinin satılmadığını anlayınca büyük bir şok yaşadım paramı geri almak için yapabilceğim bir şey varmı ?Minecon pelerinlerinin satıldığı bir yer yok dostum güvenilir sitesimi olsun
Sadece oraya giderek alabileceğim bir pelerin başkada yöntemi yok diye biliyorum. ( Bilet aldığında veriyorlarmı bilgim yok ama )
Keşke optifine cape alsaydın dostum hiç olmazsa paran boşa gitmezdi.
Zaten Optifine pelerinleri değiştirilebilir...Parayı geri almak için bir şey yapamazmıyım ?
Biraz saçma bulabilirsiniz benim zaten optifine pelerinim vardı sadece mineconların daha çok hoşuma gidiyordu tasarımları ama şimdi minecon pelerinin satılmadığını anlayınca büyük bir şok yaşadım paramı geri almak için yapabilceğim bir şey varmı ?