Minecon ?

Splondid

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Geçen Günlerde Arkadaşım Premuium Aldı Ve Pelerin Takmak İstedik Fakat Bunu Mineconlara Kayıt Olmassak Olmayacağını Öğrendik Mineconlara Nasıl Kayıt Olunuyor Veya Pelerin Nasıl Elde Ediliyor ? Yardım Ederseniz Sevinirim.

Jonom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim pelerin takmak eskiden bedavaydı, fakat şu an hatırladıysam 10 - 15tl gibi bir fiyata oluyor.

Jonom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Optifine.net
Pelerin yapılıyor galiba arkasında OP yazıyor ama :D
paralı ama heralde genede :-)

Jonom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
minecon'a gitmesi gerekiyor genede doğru dedin.
Ama bedava değil orası söyleyeyim.
Bence 10 15 TL Verip Pelerin Takacağına.
1 Tane Sunucu Aç Daha İyi Yardımcı Olurum :D Skype speed_booster

HeavenZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğim şöyle;
Optifine.net'e girin oradan pelerin değişiyor.Ama birazcık para veriyorsunuz.NOT:Sadece optifine kullananlar görür..

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
OptiFine pelerini benim IRFN hesabımda tanımlı, OptiFine kullananlarpelerinimi görebilirler yani. Ancak $10 değerindeki OptiFine pelerinin pek havası yoktur, Minecon pelerini almak gerekir.
Minecon senede 1 kez rastgele seçilen bir ülkede yapılıyor. Katılım biletleri 3 gün ard arda periyodik olarak belli saatlerde satılıyor. Pelerin için bileti almanız yeterlidir, illa etkinliğe gitmenize gerek yoktur. Biletler 1 saniyede tükeniyor. Geçen sene Son Oyuncu ekibi olarak alacaktık, paramız hazırdı ancak millet o kadar hızlı aldı ki biz daha satın al butonunu göremeden biletler tükenmişti. Geçen seneki katılım fiyatı $150 idi, yani 320 TL.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, minecon'a katılmak veya mojang ekibinde olmak dışında Minecraft'ta herkesin görebileceği pelerine sahip olmak imkansız.
Son Oyuncu istisna bir durum, orada VIP'lerin pelerini olabilecek, ama yine başka bir sunucuda olmayacak. Orijinal pelerini sadece Minecon ile alabilirsiniz.

Splondid

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
işte o yüzden sıkıntı bi siteden direk başvuru yapıp parasını ödesek daha kolay olurdu