Minecon'da Açıklandı. Minecraft 1.9 sürümünde gelecek yeni özellikler.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi fark ettim attığım fotoğrafta Jeb elinde flama tutuyor. Yoksa flamalar kalkan olarak mı kullanılacak? Aslında iyi fikir istediğimiz gibi şekillendiririz. Her klana özel kalkanlar olur falan. Tabi böyle bir şey olmayabilir. Sadece eline kalkan değil de flama tutmuş olabilir karede.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi fark ettim attığım fotoğrafta Jeb elinde flama tutuyor. Yoksa flamalar kalkan olarak mı kullanılacak? Aslında iyi fikir istediğimiz gibi şekillendiririz. Her klana özel kalkanlar olur falan. Tabi böyle bir şey olmayabilir. Sadece eline kalkan değil de flama tutmuş olabilir karede.
Belki kalkanlar flamalar gibi şekillendirilebiliyordur ? Olursa güzel olur.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Kodlama dilini değiştirmek tamamiyle ahmaklık olur,kaç milyon tane java ile yazılmış pluguin kaç yüz tane java ile yazılmış kütüphane var.
Minecraft topluluğunu mahveder bu olay,öyle bir şey olursa büyük ihtimal ile kurucular 1.8'de kalır.
Buna Hypixel,Mineplex,HiveMC'de dahil.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Story Mode için ek ücret alınmayacak.Eminim.Haberlerini okudum.Orjinal olanlar bedava alacak.Olmayanlar için 10 USD.

erenbulbulbul

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ek bilgi: end kalesine giriş ismi olan "end" e yakışır bir şekilde olacak. Yani p4 setle bile rahat giremeyeceksin. yetenek ve reflex de gerekecek .s

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kodlama dilini değiştirmek tamamiyle ahmaklık olur,kaç milyon tane java ile yazılmış pluguin kaç yüz tane java ile yazılmış kütüphane var.
Minecraft topluluğunu mahveder bu olay,öyle bir şey olursa büyük ihtimal ile kurucular 1.8'de kalır.
Buna Hypixel,Mineplex,HiveMC'de dahil.
Dikkatli okursan sevinirim. Ek bir kodlama dili desteği yazıyor. Yani kodlama için 2 dil seçeneğimiz olacak.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
''Yeni kod dili desteği gelecek.'' demiştim. Bu cümlemden oyunun dilinin değişeceğini anlatmak istemiyorum. Ek olarak başka diller tarafından desteklenecek.