minecraffta yaptigin en büyük fail :P

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
benimki hardcorede oynarken setsiz gezinip bir zombiyle gündüz yanmasiyla alay ederken harcorede oldugumu unutup ölmem ve çok gelismistim :S

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Enderman hep "wossop" diyor ya ona da ben wossop dedim enderman "geeooo geooo" diye saldırdı öldürdü :D

• Beğen
Reactions: 655

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Lavlarda miniminnacık aralıktan atlamaya çalışırken lava düşmem ve arkadaşlarımın hunharca gülmesi ._.

• Beğen
Reactions: 655

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.2.5'te 3-4 tane devasa okyanusu geçip sonra hazin son ile karşı karşıya kalmak. :( (Bütün eşyalarım yanımdaydı.)
1 blok çukurlardan,lavlardan bilgisayarım yüzünden atlayamamak.
Nethere bütün eşyalarımla gitmek.
Creeperlere kafa atmak. :(
Enderman ile göz göze bakma yarışması yapmak. :/
Crafting bilmeden yağmur yağıyor diye devasa,topraktan bir ev yapmıştım. (Minecraft'a yeni başlamıştım.)
Her şeyi elimle kırmayı denemiştim.(Yeni başlamıştım.)
Çakmak taşı ile portal yakarken yanmak. :/
Su altına göz atmak.
hiçbir emniyetim olmadan 1x1 yükseğe çıkmak.

Son düzenleme:

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bende survival kızıltaş yaptım sonra fırlatıcı yaptım ok yerleştirdim yanlışlıkla devreyi yanlış girmişim ok yağmuruna tuttular :D[DOUBLEPOST=1386186279,1386186206][/DOUBLEPOST]Bende survival kızıltaş yaptım sonra fırlatıcı yaptım ok yerleştirdim yanlışlıkla devreyi yanlış girmişim ok yağmuruna tuttular :D

ChromTR

Zombi Katili
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
onu nasıl yaptın? :D
bukkitte bir bug gibi bir şey banada oldu eğer yukarıya bakıp sonuna kadar cekip ok atarsan ve onu yakalamak için ustune koşarsan tesk yiyorsun nedeni ise o kadar yukseğe cikiyorki ok assa inerkende hiz kazaninca gidiyon tahtalı koye deri sete 2 can bırakır denenmiştir :D