Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu Hatayı Veriyor Serveri Açınca Geçen Gündeki Konudakini Çözdüm Şimdi Böle Veriyor. Girince Bağlantı Sonu Diyor. Yardım Edene Helal Olsun[DOUBLEPOST=1373120550,1373120229][/DOUBLEPOST]
Sorunun çözümünü bilmem. Ama yerel ağda paylaşarak arkadaşlarınla en fazla 5 kişi oyun oynayabilirsin. Biz teknikte öyle yapıyoruz. İlk önce tek oyunculuya gir. Dünyanı oluştur. ESC ye bas. Yerel ağda paylaş de. Orda Hilelere istersen açık dersin survival veya creative seçersin sonra başlatırsın. Sohbet yerinde 0.0.0 bişiyler der ondan sonra :**** Bir sayı der Atıyorum bu sayı :25555 Sallıyorumda hamachi ipin 25.187.110.999 Ozaman arkadaşlarına şu ip yi vericen 25.187.110.247:25555 Hamachisiz için de ipchicken.com'dan ip ne bakarak hamachisiz bir şekilde arkadaşlarınla oynayabilirsin. Oyunu kapatırsan arkadaşlarınıda atar 1 Teşekkür yeter
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.