Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
nERzmg.png
blog16 %281%29.png

Minecraft 1.10

Selamlar!
"9"dan sonra ne gelir? Cevabı bilmiyor musunuz? Umuyoruz ki sizler için hoş bir sürpriz olacak; Minecraft, 1.10 versiyonuna güncellendi! Sıcacık bir fırından tazecik çıkmış gibi. :)

Bu güncelleme, Minecraft dünyalarındaki hem soğuk mekanlardaki hem de sıcak mekanlardaki değişiklikleri içeriyor. Kutup ayıları, ovalarda aylak aylak gezinmeye; daha kuvvetli cinsten zalim zombiler, çöllerde size korkunç şekilde yaklaşmaya başladılar. Diğer yandan hoş bulabileceğiniz birkaç ilave daha oldu. Mesela, komut bloklarından sonra gelen teknik yapı blokları gibi. Bu bloklar harita yapımcılarının önceden hazırladıkları kalıplarını depolamaya ve onları dinamik bir şekilde yerleştirmelerine yardımcı oluyor. Teknik bir blok olduğundan, yapı bloğunu oyun menüsünde bulamayacaksınız, sadece adminler alabilecek.

İşte tüm değişikliklerin listesi:
  • Birçok hata çözüldü.
  • Kutup ayıları eklendi.
  • Husk ve Stray adlı canavarlar eklendi.
  • Otomatik zıplama getirildi.
  • Bazı komutlarda bazı değişiklikler oldu, komutlar geliştirildi.
  • Haritalar için yapı blokları eklendi.
  • Kemik bloklarından yapılan fosil bloklar eklendi.
  • Magma bloğu eklendi.
  • Nether wart bloğu ve kırmızı nether tuğlası eklendi.
  • Artık bazı dev mantarlar daha geniş olabiliyor.
  • Ovalarda az sıklıkla da olsa tek ağaçlar bulunabiliyor.
  • Mesa biyomlarında, altınlarla dolu metruk maden kuyuları bulunabiliyor.
  • Artık köylerde yapıların yanlarına, yollar (daha iyi durumdaki) oluşturuluyor.
  • Kendilerine has, biyomlarına göre köylerin çeşitleri arttırıldı.
  • Endermanlar artık cehennemde de görülebiliyor.
  • Son olarak, tabii ki de Herobrine kaldırıldı.

Sağlıcakla kalın, Ahmet.

EpicWatch

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ah be, ben minecraft ın sahibi olsaydım yapacağım ilk şey 1.9+ dan sonraki PvP yi düzeltmek olurdu :(

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok az şey gelmiş
taktir etmek lazım ilk snapshottan çıkana kadar çok az bi zaman geçti bu kadar az zamanda yine çok şey eklendi ,

Ah be, ben minecraft ın sahibi olsaydım yapacağım ilk şey 1.9+ dan sonraki PvP yi düzeltmek olurdu :(

Aynen. 1.9'un PvP'si bozdu.
bence yeni pvp eskisine göre 10 kat daha güzel hackler yok ve taktiksel kafadan değil artık taktik yaparak oynıyacağız !!!

DustyPathway

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Normalde Mojang dediğimiz adamlar yılda ya 1 ya da 2 güncelleme getirir de,artık öyle olmayacak gibi. Keşke Microsoft'a satılmasaydı da ticarileşmese idi. Gerçekten içerik olarak oldukça sığ. 1.7 güncellemesinden itibaren hiç eski tadı vermiyor Minecraft.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...