Minecraft 1.10 oyuncuları sunucudan atma, kickleme açığı - Minecraft 1.10 players kick exploit

Joe12

SpaceCraft Survival
En iyi cevaplar
0
viaversions config e girip
max-pps: 100 - eğer killaura kullansın diyorsan 150 200 arası yap.
tracking-warning-pps: 95 - eğer killaura için ayarlayacaksan bunu 120 yap
tracking-max-warnings: 1 - bu arkadaşı da 1 ile 2 arasında yapabilirsin.

bu şekilde deneyip bilgi verirseniz sevinirim. arkadaşına discorddan aynı bilgiyi verdim.
@BlondeCow çözüm bumu acaba

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Benim bu yorumda bahsettiğim paket ile alakalı çözüm olabilecek bir öneri, sizin handsurvival olarak probleminizi çözebileceğinizi discorddan arkadaşınıza anlattım. tekrar buraya yazıyorum, belki okuyanlarada bir faydası olur.
1.10 dan ip: port üzerinden oyuncuları kickliyor ise firewall dan engelleyebilirsiniz, firewall ı firmanız ile görüşüp açtırın, her işletim sisteminin kendi içerisinde bulunuyor, minecraft için sadece 25565 olanın açık kalmasını söyleyin. Diğler portlara dışarıdan erişim kesilecektir. Biri servere giriyor op yapıyor grief yapıyor diyorsan uuidsploof pluginini ve oppassword pluginlerini kullanmanı öneririm. detay vermediğiniz sürece varsayım olarak yanıt vermeye devam edebilirim. bu durum basit çözümden ibarettir daha fazla büyük kapsamlı önlem alınabilir,test edip konuya yazın lütfen.

Son düzenleme:

KR1PT0N

Polis Özel Harekat
En iyi cevaplar
0
burdan herkese açıklayayım bunu bu saldırı sunucudaki IPWhitelist in açığı sayesinde gerçekleşiyo kapatmanın tek bir çözümü var IPWhitelistFİX :dost:

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Böyle uyarıları herkes yapamaz. Bilgi gerektiren şeyler.

Nasıl saldırı engelleneceğini belirten birisi ve buna rağmen yine gelip boş yapanlar var..
sanırım yorumlarda sıra dışı bir şey yok.