Minecraft 1.10 Serverinde Arkadaşımla Takılmak İstiyorum Ama Olmuyor HELP ME!!!

SkaTeR32

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkeze merhaba arkadaşlar ben minecraft bukkit 1.10 server açtım serveri hamachili yaptığımda arkadaşım hamachi bağlandığında ünlem çıkıyor o sorunu boşver dedim portlu olur dedim ama portlu 25565 olarak modemden port yönlendirmedende düzgün bir şekilde yapıyorum arkadaşıma portu attığımda giremiyor ama ben girebiliyorum bide bu konu hamachi portla alakası yoktur bilginize. Sorun kalkmıyor hamachi VPN hatası birçok farklı yöntemdende dedim denediklerimi söyle anlatıyım ilk olarak aygıt yöneticisinden hamachi sildim sonra ekle kaldır kısmındanda kaldırdım hamachi tekrar yüklediğimde aynı hata karşıma çıktı 2. yöntem ise ağ ve paylaşım merkezi yere girdim
sorunları gider kısmına tıkladım he bu arada ağ ve paylaşım merkezi kısmında 2 tane şey olması gerek biri ev biride oturak gibi bişe bende oturak gibi bir şey yok bende neyse devam edeyim sorunları gider kısmına tıkladım bir süre bekledim orada 6 tane seçenek çıkıyor ordan ağ bağdaştırıcısı kısmına tıkladım ileri dedim bende 5 tane seçenek çıkıyor ama o seçenekler arasında hamachi yok bunun sorununu bilen bir arkadaşımız varsa lütfen yorum atsın bu tür sorunlardan sıkılmaya başladım lütfen!!!