JokerMan_TR

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
28
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
11
Puanları
80
Ruh hali
127239



Merhaba değerli üyelerimiz,

Bugün sizlerle paylaşmaya değer bulduğum, minecraft 1.14 sürümünde başka oyuncular tarafından şans eseri bulunmuş bazı seedleri tanıyacağız. Fakat ondan önce, seed nedir? Ne işe yarar? Sorularını cevaplandıralım. Seedler, Minecraft Tek Oyunculu bölümünde size dünyanızı istediğiniz yere kurma fırsatı sunar. Yapmanız gereken tek şey, dünyanızı oluştururken "seed" bölümüne oynamak istediğiniz dünyanın kodunu girmek. Böylelikle arkadaşlarınızın dünyalarını aynı şekilde oynayabilirsiniz. Ben ise, sıradan seedlerden daha eşsiz, göz kamaştıran "özel" seedlerden bahsedeceğim. Volkanlarla denizlerin buluştuğu yerlerden, anakara parçasından uzaklaşmış fantastik adalardan, bazı yerlerde dağların üstüne küçük havuzcuklar oluşturan lavlara kadar.. Bu doğal harikaların bazılarını sizlere seed isimleri ile birlikte anlatacağım. İsterseniz benim görüşümce en iyi on iki seedi tanımaya başlayalım.


#12 - "ResistanceIsUseless"

127246


Eğer elinizden geldiğince çabuk bir şekilde Nether'a koşmak istiyorsanız, burası sizin yeriniz. Lav havuzcuklarına sahiplik yapan seed, aynı zamanda doğacağınız yere eşit uzaklıkta olan bir piramit, köy ve sonsuz bir ormanı barındırıyor. Derin ve zengin madenleri de unutmamak gerek.


#11 - "Mesozoic"

127248


Orman ile iç içe yaşamayı sevenler, bu seed de sizler için! İçinde gezmek için neredeyse oyunu çöktürecek büyüklükte bir orman.. Üstüne, doğduğunuz yere en fazla 10 adım uzaklıktaki bir Orman Tapınağı! Bu kadarla da kalmıyor, bu doğal harika aynı zamanda yer yer çiçek tarlaları ve yakınlarda devasa, derin bir okyanus barındırıyor!


#10 - "EatAJerkPal"

127263


Bu sefer biraz daha sıradışı bir stil ile karşı karşıyayız. Görmüş olduğunuz ada doğru bir başlangıç olmayabilir belki, fakat yakınlarda bazı anakaralar var. Hem üstelik, kim skyblock günlerini anımsatan bir macerayla hayatta kalma serisine başlamak istemez ki? Yine de bir kötü haberim var: Burada lav yok.


#9 - "3032979427952586570"

127267


Evet, inanılmaz bir ada ile karşı karşıyayız. Doğu kısmını ziyaret etmek isterseniz sizi karşılayacak büyüleyici manzaraya sahip bir ova köyü, hemen ardında ayçiçeği yaylaları ve çiçek ormanları! İlk gördüğüm zaman aklıma hardcore survival'a başlama fikri gelmişti. Fakat daha bitmedi, BU seed içinde çatısı olan bir orman ve gizemli bir ev de var!


#8 - "I need a heroooo"

127273


B
ulabileceğiniz en iyi spawn noktalarından birine sahip olan bir seed. Bambu ormanları tarafından sıkıca çevrilmiş,
ufka kadar uzanan büyük köyler, sayısız orman tapınakları sizleri beklemekte.
Yamaç paraşütü yapmak için harika noktalar olan dik dağlarını da unutmamak gerek!


#7- "-2561286611982351664"

127276


S
onunda kışı sevenlerin favorisi olabilecek bir seed. Devasa kar kütleleri etrafınızı çevrelerken, burada hayatta kalmak gerçekten sizi zorlayacak. Buna rağmen nehirlerin, donmuş bataklıkların ve hoş gözüken igloların yanından geçerken burada yapılacak bir yolculuğun tadını çıkarmamak elde değil!


#6- "tali'zorah"

127280


İ
şte tekli oyuncunun tadını en fazla çıkarabileceğiniz seedlerden biri daha karşımızda. Doğacağınız yerin sadece yüz blok ötesinde, köyün içine yapılmış bir piramit, yanında esrarengiz bir orman ve köyün hemen arkasında ise.. Minecraft'ta görebileceğiniz en büyük bataklıklardan birisi.


#5- "SnakesAndBladders"

127282


Biraz limitleri zorlama vakti gelmedi mi? Karşınızdaki uçağı andıran adamız anakaradan çok ama çok uzaklıkta... Bulunduğunuz yerden anakarayı göremezken nasıl hayatta kalınabilir? İşin açığı, bu adada hayatta kalmak mümkün.. Nasıl olduğunu ise sadece adanın derinliklerine maden kazmış olan oyuncular bilmekte.


#4- "RobertUnderdunkTerwilliger"

127290


Sıradaki durağımızı eşsiz kılan şey ise şu: Bu adada her şeyden biraz var. Her şey. Yani bu adadan hiç ayrılmayarak istediğiniz kadar hayatta kalabilirsiniz, hem de eğlenceli bir serüvenle. Batıda sizi bekleyen piramit ve köylere sahip bir çöl, kuzeyde hoş bir mantar biyomu, doğuda ise gözlerinizi rahatlatacak, uykunuzu getirecek kadar güzel bir manzaraya sahip denizin ortasında bitişik dağlar.


#3- "I'm writing this in a starbucks"

127292


E
ğlenceyi sonuna kadar yaşayacaksınız! Çünkü Minecraft'ta denizin ortasında bir köyden daha güzel ne olabilir ki?


#2 - "somethingsomethingdarkside"

127294


G
ördüğünüz denizin ortasındaki köy şöyle bir dursun, bence bu biyom da bir onun kadar eşsiz. Ortadaki devasa uzunluğa sahip ırmak sizi oyun boyunca takip ederken aynı zamanda dev gibi iki ekosistemi birbirinden ayırıyor. Böylece dağların ve ormanların ayrıldığı bu muhteşem yerde gün batımını doya doya izleyebilirsiniz.


#1- "15YemenRoadYemen

127313


D
oğal bir şaheser!
Minecraft'ın harikalar diyarına hoş geldiniz! İki biyomun karışımı ortaya efsanevi bir manzara koymakla birlikte sizlere Minecraft Vanilla'nın sunabileceği en renkli dünyalardan birini sunuyor.





İlgilendiğiniz için teşekkür ederim!
Konumuzun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Ben de Minecraft 1.14 içerikleri hakkında daha fazla bilgi edindikçe sizleri de bilgilendirmeye çalışacağım. İlgilendiğiniz için teşekkürler, benim için hazırlaması bir zevkti.


Hoşçakalın!
 


Son düzenleme:

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
Mesajlar
458
En iyi cevaplar
57
Beğeniler
426
Puanları
2,640
Ruh hali
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
 

ChiaX

Team Arcenia
Emektar Üye
Mesajlar
596
En iyi cevaplar
37
Beğeniler
694
Puanları
2,620
Ruh hali
Çok çok çok güzel olmuş. Tebrikler!
 

Melihoper

mc.TurkLion.net
Mesajlar
395
En iyi cevaplar
4
Beğeniler
191
Puanları
490
Ruh hali
Cidden çok güzel seedler mevcut en çok beğendiğim seed ise SnakesAndBladders.
 

Erbatur

Gözlerimin içindeki ülkemsin sen benim.
Mesajlar
334
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
278
Puanları
810
Ruh hali
Son seed gerçek ''Yemen'' i andırıyor sanki.
 

Üst