Minecraft 1.2.4 , 1.2.5 , 1.3.1 Mod Sonic Ethers Unbelievable Shaders v08 1.2.4 and 1.2.5 (Windows)

Mr.Jack

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
evet sorunmu war bu mod sayesinde görüntü daha ii ve gerçekci oluyor ben denedim tavsiye ederim.

Mr.Jack

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yok o olayı ben çok sevdim aslında çok hızlı hareket edince insanın başı döner ya oyüzden daha ii olmuş

cambaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tebrikler ... Güzel mod anlatım kısa ve hafiften net bir şekil olmuş. Fakat resimlere göz attım Köy evlerinin orada renkli ağaçlar gözüküyor ...

Oradaki ağaçlar bende çıkmamış durumdadır ne yapmalıyım ?

Mr.Jack

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
onlar mantarla yapılmıştır lütfen aklınızı karıştırmasın ve konu yeterince güzel yapmamamin nedeni 1.3.1 , 1.2.5 , 1.2.4 De Çalıştıgı İçin 1.3.2 Çıkarsa Hemen Düzenli Ve Videolu Yapacağım

Mr.Jack

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
vede hiç şüphelenme mod harikadır modun harika olmasıda çok iyi bu mod'un en güzel özelligi gölge alanliklar olmasi :)

Mr.Jack

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.3.2 modu çıkmıştır lütfen biraz sabredin onu arıyorum şu an bulunca hemen konuyu güncelleyeceğim.

mevlüt77

Marangoz
En iyi cevaplar
0
e eee ben herseyı aynı yaptım oyuna girdim ama siyah ekran çıkıo açılmıo yaaaaa :( yardım et dostum skype de ekledim

cambaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
e eee ben herseyı aynı yaptım oyuna girdim ama siyah ekran çıkıo açılmıo yaaaaa :( yardım et dostum skype de ekledim
Bilgisayarında problem olabilir mi aynen yapıldı ise gayet rahat bir şekilde çalışır !!! Ekran kartın yetmiyor yada ram'in düşük olabilir...