Minecraft 1.3.1 Nasıl Para Kazanılır Ve Taktikler

• Konuyu başlatan kemal895
  • Başlangıç tarihi
K

kemal895

Ziyaretçi
Soru: Evimi Yapıyorum ama Hep Griefliyorlar

Taktik: Evinizi Orman Spawnının Baya Bi Uzağa Kurun
________________________________________________________________________________________________

Soru: Chestlerimdeki Herşeyi Alıyorlar

Taktik: Private Koyun Nasıl Koyulur:

Bir Tabela Alın Ve Sağ Tıklayın Chestinize

_______________________________________________________________________________________________

Soru: Kapımı Herkes Açabiliyor

Taktik: Private Koyun / Kapıya Nasıl Private Konulur:

Bir Tabela Alın Ve Kapınızın Üstündeki Bloğa Şöyle Yazın

[Private]
Adınız

Böylece Kimse Giremiycek Ve Demir Kapıları Bile Açabileceksiniz
_____________________________________________________________________________________________

Soru: Param Az Ne Yapmalıyım

Taktik: Gökdelen Yapın Gökdeleninizde Türlü Türlü Tarımcılık Yapın Mesela Bi Katına Buğday Bi Katınada Karpuz Ekin

_____________________________________________________________________________________________

Soru: Gökdelen yapacak kadar Param Yok Ne Yapacağım

Taktik: Bir Jobsa Girin En İyi Jobs Madencidir Girmek İçin /jobs join Madenci Eğer Başka Jobslara Girebiliyorsanız Avcıyıda Ekleyin

Soru: Bazıları Mob Arenadan Baya Bi Para Kasıyor Bende Kasmak İstiyorum

Taktik: Yukardaki Taktikdede Söylediğim Gibi Avcı ya Girip Mob Arenadan Baya Bi Para Kasabilirsiniz

Soru: Kum Kazmakla Uraşamıyorum

Taktik: Kumun En Altına kadar Kazın Ve Torch la En Alttaki Kumu Kırdığınız Zaman Hızlı Şekilde Oraya Bir Torch Koyun Yada Marketten Sand Alın

Taktikler Tamamen Bana Ağittir.

Bu Sadece 1.3.1 De Yaramaz Tüm Sürümlerde İşe Yarar

xedas89

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yeniler için yararlı olmuş.. emeğe saygı ellerine sağlık kardeş
+Güncel..