K
kemal895
Ziyaretçi
Soru: Evimi Yapıyorum ama Hep Griefliyorlar
Taktik: Evinizi Orman Spawnının Baya Bi Uzağa Kurun
________________________________________________________________________________________________
Soru: Chestlerimdeki Herşeyi Alıyorlar
Taktik: Private Koyun Nasıl Koyulur:
Bir Tabela Alın Ve Sağ Tıklayın Chestinize
_______________________________________________________________________________________________
Soru: Kapımı Herkes Açabiliyor
Taktik: Private Koyun / Kapıya Nasıl Private Konulur:
Bir Tabela Alın Ve Kapınızın Üstündeki Bloğa Şöyle Yazın
[Private]
Adınız
Böylece Kimse Giremiycek Ve Demir Kapıları Bile Açabileceksiniz
_____________________________________________________________________________________________
Soru: Param Az Ne Yapmalıyım
Taktik: Gökdelen Yapın Gökdeleninizde Türlü Türlü Tarımcılık Yapın Mesela Bi Katına Buğday Bi Katınada Karpuz Ekin
_____________________________________________________________________________________________
Soru: Gökdelen yapacak kadar Param Yok Ne Yapacağım
Taktik: Bir Jobsa Girin En İyi Jobs Madencidir Girmek İçin /jobs join Madenci Eğer Başka Jobslara Girebiliyorsanız Avcıyıda Ekleyin
Soru: Bazıları Mob Arenadan Baya Bi Para Kasıyor Bende Kasmak İstiyorum
Taktik: Yukardaki Taktikdede Söylediğim Gibi Avcı ya Girip Mob Arenadan Baya Bi Para Kasabilirsiniz
Soru: Kum Kazmakla Uraşamıyorum
Taktik: Kumun En Altına kadar Kazın Ve Torch la En Alttaki Kumu Kırdığınız Zaman Hızlı Şekilde Oraya Bir Torch Koyun Yada Marketten Sand Alın
Taktikler Tamamen Bana Ağittir.
Bu Sadece 1.3.1 De Yaramaz Tüm Sürümlerde İşe Yarar
Taktik: Evinizi Orman Spawnının Baya Bi Uzağa Kurun
________________________________________________________________________________________________
Soru: Chestlerimdeki Herşeyi Alıyorlar
Taktik: Private Koyun Nasıl Koyulur:
Bir Tabela Alın Ve Sağ Tıklayın Chestinize
_______________________________________________________________________________________________
Soru: Kapımı Herkes Açabiliyor
Taktik: Private Koyun / Kapıya Nasıl Private Konulur:
Bir Tabela Alın Ve Kapınızın Üstündeki Bloğa Şöyle Yazın
[Private]
Adınız
Böylece Kimse Giremiycek Ve Demir Kapıları Bile Açabileceksiniz
Soru: Param Az Ne Yapmalıyım
Taktik: Gökdelen Yapın Gökdeleninizde Türlü Türlü Tarımcılık Yapın Mesela Bi Katına Buğday Bi Katınada Karpuz Ekin
Soru: Gökdelen yapacak kadar Param Yok Ne Yapacağım
Taktik: Bir Jobsa Girin En İyi Jobs Madencidir Girmek İçin /jobs join Madenci Eğer Başka Jobslara Girebiliyorsanız Avcıyıda Ekleyin
Soru: Bazıları Mob Arenadan Baya Bi Para Kasıyor Bende Kasmak İstiyorum
Taktik: Yukardaki Taktikdede Söylediğim Gibi Avcı ya Girip Mob Arenadan Baya Bi Para Kasabilirsiniz
Soru: Kum Kazmakla Uraşamıyorum
Taktik: Kumun En Altına kadar Kazın Ve Torch la En Alttaki Kumu Kırdığınız Zaman Hızlı Şekilde Oraya Bir Torch Koyun Yada Marketten Sand Alın
Taktikler Tamamen Bana Ağittir.
Bu Sadece 1.3.1 De Yaramaz Tüm Sürümlerde İşe Yarar