Minecraft 1.3.2 Hamachi Server Kurma[HD][Sesli]+Port açma

komsu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eğer videoda HD seçeneği çıkmazsa youtube videoyu kontrol ettikten sonra HD seçeneğini açar.Biraz bekelrseniz HD seçeneği gelir

Baktımki hala server açamayan birçok kişi var.Vede sorun yaşayanlar...
Onlar için sesli bir anlatım yaptım.İşlerine yarayacaklarını düşünüyorum.Eğer bir konuda sıkıntınız varsa söyleyinki en ince ayrıntısana kadar videolu anlatayım.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Arkadaşlar acelem olduğundan dolayı biraz hızlı anlattım.Eğer ses seviyem düşük çıktıysa affola.Sorularınızı video altına yorum yaparsanız daha çok yardımcı olabilirim.Eğer İşinize yararsa like'layın:):)

[size=xx-large]Eğer video ile ilgili öneri veya şikayetiniz varsa lütfen video altına yazınız[/size]

komsu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bununla ilgili çok video var hiçbir videoda port açma olayı vs gibi küçük ama önemli ayrıntılar yok :)

Yorumun için sağol

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hamachi için port açmaya gerek yoktur :D port hamachisizler içindir ve hamachisiz ya da no-ip server kurma videolarının çoğunda port açma var :D

komsu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun için port açılmasına gerek vardır hamachi için değil zaten.Oyuncuların birbirleri arasındaki iletişimi portlar aracılığı ile gerçekleşir.Siz 25565 portunu açmazsanız diğer oyuncular hamachinizde olsa bile sw nize giremez.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
denedim demiştim ama istersen skype ekle portuda gösteririm

hasanterliksiz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben arkadaşımla oynayacaktim.Kurdum serveri.Açtım portu falan... Ayarları yaptim. Serverime girdim fakat arkadaşım giremedi.Connection timed out hatası alıp alıp duruyor. Yardım edin bana lütfen.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hamachi gerek port acmak felan tamam ama oyuna hamachisiz girmesi için başka ayarlarda lazım hamachi anlatılmış burda