Minecraft 1.3.2

Omaykan Çakmak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar bende yenı basladım ancak bende 1.3.1 var ancak herkes 1.3.2 den oynadıgı ıcın acıkta kalıyorum
1.3.2 nerden ındırebılırım bana yardımcı olabılıcek bı arkadas var mı kac gundur bulamadım admınlerımızden yardım ıstıyorum
ulasabılıcegınız facebook adresım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

yardımlarınızı beklıyorum...111

Omaykan Çakmak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
BEYLER CRACK FELAN BI BILGIM YOK SIZ BANA INDIRME LINKE ATMA SANSINIZ VAR MI DAHA YENIYIM OYUNA ADAPTE OLAMADIM
LINK ATMA SANSINIZ VAR MI BIDE FACEDE EKLERSENIZ ORDAN KONUSRUSAK DAHA KOLAY OLUR

meto16

Marangoz
En iyi cevaplar
0
lan diyom anasayfadan minecraft indire gir bu siteden orda var beyin özürlümüsünün gardeş?

merduner

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İnmiyor bu linkten arkadaşlar ben 1.3.2 yada 1.3.1 linki arıyorum cünkü 1.4.2 cıktı ve uptade ettim fakat benim oynadığım multi player server 1.3 uptade li buna cözümü olan varmı .servera giremiyorum

merduner

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar elinde 1.3.2 yada 1.3.1 minecraft olan varsa buraya yükliyebilirmi bende yok artık yeni çıkığığ için serverda yok pek.

merduner

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben 1.3.2 yapmam lazım sadece jar dosyasi deyil de uygulamada lazim vidiyou şimdi izliycem umarım işe yarar sw ye giremiyorum 1.3 uptede li sw minecraft imin 1.4.2 den 1.3.2 ye dönmesini istiyorum.

McCrafTr34

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben video da 1.4.2 yi 1.3.1 e cevirdim minecraft ı minecraft wiki den istediğin versiyonun clientini indir yaptığım gibi yap :)

merduner

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
video tamamen izlenmiyor son saniyler calismiyor bak clien i indirdim lütfen anlat sildim 1.4.2 yi sonra minecraft i calistirdim ama uptade dolmuyor sonra oyun acilmiyor