MineCraft 1.5 Genel Sohbet Görüşleriniz.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Valla artık yeni mob eklesinler. Yeter abi her gece zombi iskelet. Kurt ekleyin kuzu ekleyin, kaplan ekleyin, timsah ekleyin vs. vs.
sınırlı moblar yüzünden oyun çok kolay. Mesela Mo'Creatures yükleyin korkudan yerin diblerine inip üstünüzü obsidiyen ile kapatma hissi gelir insana. Ama şimdiki minecraftta diamond yada iron setin varsa çık dışarı metin 2 deki gibi yaratık kesersin. Bu yüzden oyunu bırakma hissi geliyor bana. Mod yüklemek de istemiyorum.

x3Happy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet Ranyandu Sana Katılıyorum Ama Oyun Korku Oyunu Tarzı Gelişip Oyunu Bitirmek Gibi bir şey Sen Oyunu Korkunçlaştırmaya Yönelik Bir Fikir Düşünmüşsün İstersen Slenderman Ve Herobrine Modu Birlikte Yükle İşte Sana Korku Oyunu Ama Bir Yandan Haklısın Oyunda Fazla Mob Yok Mesela Denizlerde Köpek Balıkları,Balinalar,Balıklar Yağmur Ormanında Aslan,Kaplan,Ayı Gibi Ve Kuşlar Olsun. Mob Eksikliği Biraz Oyunu Sıkıcı Hale Getiriyor Ama Ben Minecraft'ı Çok Zor Bırakırım.

OE Medya

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bence texture pack sistemini değiştirmemeleri gerekirdi block resimlerini ayrı ayrı yapmışlar ve bu bilgisayarı acayip çok kasıyor ama diğer her şey çok güzeldi...

x3Happy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Texture Pack Silinmedi.Options (Ayarlar)'a Girersen Görebilirsin :) Lag Arka Planda Çalışan Programlardan Dolayıda Olabilir.

DaRqStyLe17

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar zaten minecraft ın sitesine gördüm bu sürümün adı şöyle=Minecraft 1.5 (Redstone Uptade).