Minecraft 1.6.2 (Orjinal) Sphax Purebdcraft 256x Sorunum...

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var sphax purebdcraft o kadar iyi dokulara sahip değil ama seviyoruz gerçekçi olmasada şıklığıyla bu açığını kapatıyor fakat bilgisayarım 512x zor açılan kaynak paketlerini açıyor...Neden sphax purebdcraft kaynak paketini açınca varsayılan kaynak paketine atıyor
bunu merak ediyorum.Normalde kat kat üstün kaynak paketlerini bilgisayarım rahatlıkla açıyor
Özellikle Optifine ultra yüklü değil çünkü fps düşüşüne yol açıyor kaliteli ve performanslı olan en iyisi
Standart yükledim hiçbir kaynak paketi kasmıyor açılıyor ama bu açılmadı varsayılan kaynak paketine geri çeviriyor.512x dokusun da biraz daha farklı bir durum var crash veriyor ve out of memory hatası
4 gb (4096 mb) ram verdim oyuna yine aynı 256x da ise nafile yine aynı nasıl bu durumu çözerim çünkü:
128x ile oynamayı sevmiyorum hadi gerçekçi bir kaynak paketi olsa tutar ama bunda tutmuyor
Lütfen yardım edin.Yardımlarınızı bekliyorum :sevimli:.

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın gayet iyiyse indirdiğin düzgün bir resource pack değildir.Benim şu an ram'imi düşürmem gerekti (1.500 mb ram veriyorum) ve rahatlıkla 512x paketler kullanabiliyorum.

Resmi sitesinden indiriyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1379523368,1379521092][/DOUBLEPOST]Resim aşşağıda
Yardım eden yokmu eğer yardım edemeyecekseniz birde buna bakın bilginiz varsa paylaşın java ayarlarımı nasıl yapmalıyım max 4 GB (4096 mb) verebilirim
Acaba ne kadar ram verirsem kaynak paketi açılır

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
JVM Arguments: kısmını -Xmx3000M yap.Böylece Ortalama bir ram vermiş olursun.Onun dışında yapabileceğin tek şey modlarla oynuyorsan normal oynamaktır.

Yani seçemeyeceğim bu kaynak paketini?
:gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli: :gerçektensinirli:
:lanet: :lanet: :lanet: :lanet: :lanet: :lanet: :lanet: :lanet: :lanet: :lanet: :lanet: :lanet: :lanet: :lanet: :lanet: :lanet: :lanet:

Cremranyec78

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam 8 GB Ramım Var Tekkitten Yakında Bile 30 FPS Alıyorum Onu Nasıl Arttırabilirim ?

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modlara uyumlusunu kullanıyorsan zaten bir 8 gb ram'in olması gerek.Minecraft bile kendini aşıyor böyle şeylerde.Onun dışında faithful kullan hem oyunun görüntüsü falan daha iyi bence şahsen.

Modlarla uyumlu kullanmıyorum normal sadece forge yüklü normal 1.6.2dede mcpatcherin yeni sürümü 4.2.2ylede patchelyip denedim defaulta atıyorr