Minecraft 1.6.4 Acemi Mod yapım Takımı (Java Eclipse)

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar...
Mod takımımız daha yeni oluşucaktır,mod takımı için (bende daha yeni başladım o yüzden)Kimler girebilir?:
-12 Yaş ve üstü
-Java ile uğraşmayı seven(tabii ki java komutlarının çoğunu bildiği[veya farketmez] gibi forge'yi iyi bilmesi lazım[ben forgeyle oynuyorum falan değil bildiğimiz irc denemiş gibi ama farketmez])
-İngilizcesi iyi olan ve İnterneti yavaş olmayan birine ihtiyacım var.
Gelirseniz Ne mutlu :)
-Tutkusina
Örnek:

Bu arada skype:tutkusina
(ordan bakıcağım)

Son düzenleme:

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit olarak söylemek gerekirse configsiz bir mod çoğu işlevini kaybediyor.Ben de mod kodluyorum hatta arkaplanda açık.Fakat pat diye kurulacak bir ekip henüz Türkiye'de yok.İncelediğim kadarıyla basit item ve bloklar üzerine bir mod yapıyorsun.Herşeyi main dosyasına kurdurtmuşsun.Benim ilk modumun ilk iki sürümü de böyleydi sonra kendimce 'init'ler oluşturdum az buçuk geliştirdim falan da.Ve az buçuk anladığım kadarıyla da ya tutorial izliyorsun ya da register'leri ayırma ihtiyacı duyuyorsun.Sana önerim itemleri, blockları, entityleri, mobları ve tileentityleri zorda bırakmayacak şekilde ayrı mainler yapman.Bu mainlerin hepsini de ana bir main'e bağlaman.(biraz saptadı ama insan toplayabilirsen beni de katabilirsin bu işe -,-)

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yoo hayır :D
mcreator falan zannediyorsun ama bende init oluşturup main yapıyorum ama 2. söylediğin doğru
(bu arada neden 12 yaş ve üstü zannediyorsun :D )
ama sorun olmazsa biraz işi düzelticem
(ben irc kullanıyorum biliyorsun[mcp] öyle yani çok basit bir iş değil :) )

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yoo hayır :D
mcreator falan zannediyorsun ama bende init oluşturup main yapıyorum ama 2. söylediğin doğru
(bu arada neden 12 yaş ve üstü zannediyorsun :D )
ama sorun olmazsa biraz işi düzelticem
(ben irc kullanıyorum biliyorsun[mcp] öyle yani çok basit bir iş değil :) )
MCreator zannettiğimi nereden çıkardın bilmiyorum ama init main olayları kolay zaten.Sadece asıl main kirlenmemesi her zaman daha iyi olur.Resimde gösterdiğin kadarıyla bir config olmadığını (yani kullanıcı tarafından değiştirilebilir bir config) kastetmiştim ayrıca.MCP gibi bir şey temel olarak bir yönlendiri işlevi gördüğü için hatta o yönlendiriye göre "basic java" denen şeyleri oluşturduğumuz için çok zor bir iş değil.Umarım çalışmaların iyi gider.Çünkü "Minecraft Modding" konusunda bayağı az bir sayı var Türkiye'de.Böyle insanların olduğunu görmek çok hoş.Allah'tan bir şey olmazsa 2 haftaya da "Alicho's Wands" adında çıkarcağım modun ilk sürümünü de burada görürüz inşallah.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnşallah :)
En azından azimliyim size göre bunları yapmak için :D
Neyse Allah dert göstermesin :)