Minecraft 1.6.4 Çıktı! (Premiumlar İçin)

Muratthemineci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Benim Almama Gerek Yok Arkilerle oynayacaksam crack mcsg de akarken arkadasimin sadece serverlere girerken kullanabilecegim bir premium hesabi verdi

Dipnot:cok sansliyim :sırıtmak:

Muratthemineci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
aynn kardes adama esya tablosuyla kilic yapmayi ogretiom diom ki ama bunlar 3x3 luk crafting table yap diom diolar onuda sen yap nasi yapilio arkadasim yeni basladiginda bana diodu murat kilic yap murat maden kazcam kazmam yok murat kurek ne ise yario murat ender incisi ne ise yario murat ev yaparmisin murat beni gamemode creative yap seni gebertiim hep vs de olduruon ...

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ben direkt dalıyorum sonra ban atıyorum :D en etkili taktik (bilmeyen arkadaşlarıma)

Muratthemineci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
aynen skypeden kufur edip lanet okumalarina ve serverimi hackleme tehditlerine bayiliyorum bu arada bi griefer olmasa 15 kisi nufusluk koye minigames yapcaktim ama herkes goc etti :D

Minecraft162

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya arkadaşlar bu sürümler beni çok şaşırtıyor.Minecraft Wiki'de mevcut beta sürümü 1.6.2 yazıyor.[DOUBLEPOST=1379848280,1379848079][/DOUBLEPOST]Pardon 1.6.4 yazıyormuş.

kardalo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
çookkk fazla sıkıldım yardım edin bu mc de hicbir yenilik yok at turu degıs memıs yıne aynı offfffff