Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkeze Merhaba Başlıkta Dediyim Gibi Forge Sorunu Var Forgeyi Kuruyorum Play Diyorum Ardından Biraz Bekliyorum En Son Böle Bişe Oluyor Sonra Tekrar Play Diyorum Yine Ayni Yardim Ederseniz Sevinirim.
Bu ara bi sorunvar libraries leri indiremiyo launcherler (mojag siteleri fln deismis bi rivayete gore) sorunu asmak icin orda kurulamayan librariesleri bulup dogru klasorlere atarsan oyun calisir yada kurulu bi versiyon bul
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu Konuyu Kurduktan Sonra Google'de Araştırdım. Maruf61 dedigin gibi bu aralar librares'leri kurmuyor forge installer programi bende normal lzma ve launchwraperi indirdim dosyalara attim sorun çözüldü
Minecraft 1.6+ Sonra Forge Yükleme Ve Mod Yüklemeyi Zorlaştırırlar Sen En İyisi Technic Launcher İndir Googleye Technic Launcher Cracked Yaz Zaten Birsürü Çıkıyor Ordan İndir Özgürce Oyna...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.