Minecraft 1.6.4 Güncel Modpack

BesenovRS7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yapımı Tamamen Bana Ait Olan Bu Modpackte Genelde Hatta komple Teknik Modlara Ağırlık Verilmiştir İşte Mod Listesi Bazılarını Açıklayacağım Biraz Kendiniz Deneyerek Bulun :D
1-) Rei's Minimap
2-) Damage Indıcators
3-) Applied Energistics
4-) Biblio Craft
5-) Build Craft (FAVORİ MODUM)
6-) Carpenter's Blocks
7-) Dart Craft Beta (Anca Betasını Buldum Bunun )
8-) Equivalant Exchance 3
9-) Extra Bees
10-) Portal Gun
11-) Forestry
12-) Gravity Gun
13-) Industrial Craft(Teknik Dedik Bu Modsuz Olmaz...)
14-) Nether Ores (Netherdan Maden Çıkmasını Sağlar)
15-) Not Enough Items (Olmazssa Olmaz)
16-) Steves Carts 2 (Gelişmiş Minecart Yapma Şeysisi :D)
17-) Tinkers Construct (FAVORİ MODUM 2)
18-) Thermal Expension
Ve tabii ki Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Nasıl Kurulacağı Dosyada Yazıyor ...:) V1.1 De Görüşürüz

Son düzenleme:

kazim9953

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
eksiklikler var mesela mekanism yükleyebilirsin araya bir iki eğlence moduda at msela ruins ve battetower diamond herkesin hakkı mesela madensiz

BesenovRS7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tabi ki Eksiklikler Var Şu Anda Sadece Benim En Sevdiğim Modlar Var Fakat Unuttuğun Birçok Mod Geldi Aklıma v1.0 Zaten İleride V1.1'e Geçecek Ve Link Yenilenecek Iron Chest ,Thauncraft 3 (Sorun Düzeltilirse 4 ,Minimap Hani AuraNode Lar Yok Oluyo), Project-Red,Ender IO, Mekanism İleride İsteyenler Olursa Diye Yanına Ek Mod Olarak GrecTech Kurabilirim Hani İsteyenler Modların Arasına Atar Fakat Ben Temiz Bir Çalışma Yaptığımı Düşünüyorum Çoğu Kişi Forge Yi bile Atmıyor
Ben Herşeyiyle Güzel Ve Kaliteli Geliştirilebilir Bir Modpack Olduğuna İnanıyorum ... Belki VoxelMap e De Geçirebilirim Ama Herkesin Bildiği Bi Map Değil Çoğu Kişinin Favorisi Maplarde Rei's Olduğu İçin Thaumcraft 4 ü Gözden Çıkardım[DOUBLEPOST=1392831750,1392831358][/DOUBLEPOST]Büyük İhtimalle Ars Magika 2 Gelecek Ben Bilmesemde Zor Boss Lar Eklediğini Biliyorum Eğlenceli Olabilir Ve Thaumcraft Gelirse Zaten Flax ile başları derde girecek eğlenecekler zaten teknik modlar ama herzaman abzürt modları geçmiştir ve daha güzeldir !