Minecraft 1.6 Güncellemesi

WRqRanT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.6, 1 Temmuz’da geliyor!

Sürekli sorular sorduğunuz, beklediğiniz güncelleme geliyor! Minecraft 1.6, 1 Temmuz’da indirilebilir olacak. Peki bu güncellemenin içeriği nedir?

1. Atlar eklenecek.
  2. Eşek eklenecek.
  3. Maymun eklenecek.
  4. Halı eklenecek.
  5. Lekeli kil eklenecek.
  6. Sertleştirilmiş kil eklenecek.
  7. Kömür bloğu eklenecek.
  8. İsim etiketleri eklenecek. (Item.)
  9. Saman yığını eklenecek.
  10. Texture pack artık “resource packs” olacak ve bununla birlikte ses ve benzeri şeyleride destekleyecek.
  11. *Food meter is now drained when healed by full food meter.*
  12. Herobrine oyundan çıkarılacak.
  13. Grum oyuna eklenecek.

GTRProto

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tam olarak bende bilmiyorum yeni bir mob olabilir. :)

Yeni bir mob olursa bari bize yardım etsin. Creeperlar,skeletonlar,zombiler,spiderler,blazeler,endermanlar,wither skeletonlar,wither,enderdragon,pigmenler(YORULDUM),ghastlar,magma cubeler,slimelar,witchler daha var mı unuttum ama bu kadar mobla tek başımıza savaşıyoruz :D

WRqRanT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni bir mob olursa bari bize yardım etsin. Creeperlar,skeletonlar,zombiler,spiderler,blazeler,endermanlar,wither skeletonlar,wither,enderdragon,pigmenler(YORULDUM),ghastlar,magma cubeler,slimelar,witchler daha var mı unuttum ama bu kadar mobla tek başımıza savaşıyoruz :sırıtmak:

emin değilim ama grum saldırgan bi yaratık diye duydum ama tam olarak bilmiyorum :) 1 temmuzda görücez :D[DOUBLEPOST=1372410658,1372410534][/DOUBLEPOST]
Yeni bir mob olursa bari bize yardım etsin. Creeperlar,skeletonlar,zombiler,spiderler,blazeler,endermanlar,wither skeletonlar,wither,enderdragon,pigmenler(YORULDUM),ghastlar,magma cubeler,slimelar,witchler daha var mı unuttum ama bu kadar mobla tek başımıza savaşıyoruz :sırıtmak:

haaa bi adam söylemişti herobrine çıkarılacak grum eklencek grum çok korkunç herobrineden demişti :D belki herobrinenin yerine grum geçmiştir :D

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Grum herobrinenin oğluymuş beyler :D

GTRProto

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
emin değilim ama grum saldırgan bi yaratık diye duydum ama tam olarak bilmiyorum :) 1 temmuzda görücez :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1372410658,1372410534][/DOUBLEPOST]

haaa bi adam söylemişti herobrine çıkarılacak grum eklencek grum çok korkunç herobrineden demişti :sırıtmak: belki herobrinenin yerine grum geçmiştir :sırıtmak:

Off yine uğraş yine uğraş :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Grumm mojang ekibinden biridir eklenceği kesin değildir fakat fotoraflarda vardır skinli kırmızı bir karakterdir eklenceğini sanmıyorum.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
maymun eklencekmi asıl ??????

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
emin değilim ama grum saldırgan bi yaratık diye duydum ama tam olarak bilmiyorum :) 1 temmuzda görücez :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1372410658,1372410534][/DOUBLEPOST]

haaa bi adam söylemişti herobrine çıkarılacak grum eklencek grum çok korkunç herobrineden demişti :sırıtmak: belki herobrinenin yerine grum geçmiştir :sırıtmak:
arkadaşım üzgünüm grumm mağralarda ama sadece mağralarda çıkacak bir mob bize saldırıyor yine steve tek başına ve yine aksiyon yine aksiyon gurumda hero gibiyse yandık abi bide mojang a küfürmü edek :D