Bilgilendirme Minecraft 1.6 Güncellemesi

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
ahahah :D bende at yok diye domuz çiftliği kurmuştum :D at çiftliğide kurarım :D

HalfBlood

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ya bu nisan'ın 1'nde çıktı bütün büyük kanallara video filan çektirdi filan ertesi gün 1 nisan şakası olduğu söylendi zaten bazı şeyler çok saçma özellikle yeniden skinlendirilmiş domuz ve ineklerin at olarak nitelendirilmesi, ULTRA HD modu, pembe wither filan :D Ama gerçek yenilikler de var renkli camlar, yeni hayvan besleme sistemi filan denemek isteyen olursa diye uploadladım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
hem niye 1.5'den 2.0'a geçilsin ki ?

RPGci

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
gelmesin yav vds sunucu alcam o kdar map yaptim bida pluginleri bekliceksin hepsi çıkacak onları ayarlıcaksın felan. birde bir şey duydum convert'e uygun olmuycakmış mapleri yeniden yapmak gerekicekmiş :(

minecraft survival

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya bu 1 nisan şaka olayıyla gösterilen 2.0 diye bişiy vardı ya orda da at vardı bak aklıma geldi
tabii ki o bir şakaydı ama bu gerçekse 2.0[Şaka olan] bize birşeyleri haber verdi :D :D :D

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
OFf yine resimleri göremiyorum :/ yorumlara bakılırsa at gelecekmiş , zaten atla pek ilgim yok genelde kendim yürürüm bişeye binmem :D

minecarft 06

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ohh sonunda hiç birseye binemiyoz domuz hariç
:roflmao:

Frozenhero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence önce perde ve koltuk gelmeli :D Belki kamera... :) Neyse at da olur, özellikle film çekmek için felan :)